Bli partner

Lyn har over en årrekke vært en foregangsfigur for utvikling innen norsk klubbfotball. Fra herresiden som på tidlig 2000-tallet utviklet spillere i hopetall, til damesiden som fra 2010 og utover har utviklet spillere som preger nasjonal og internasjonal fotball. Lyn Fotball skal bevare sin posisjon som utviklingsklubb, og alltid strekke seg etter å ta nye steg.

Skal være den ledende klubben for spillerutvikling i Norge

Lyn Fotball har en rik historie og identitet rundt utvikling av spillere til eget a-lag. Vi kan ikke konkurrere med alle på økonomi, men vi skal være blant de beste på spillerutvikling. Med utgangspunkt i en god fagplan og struktur i spillerutviklingen skal vi utvikle spillere til eget A-lag og til landslag og utland. Alder er ingen hindring og er man god nok får man sjansen. Det har vi gjentatte ganger bevist og spillerne har alltid tatt steget.

Lyn Fotball Damer skal være blant de 6 beste i Toppserien, samtidig som vi bevarer vår identitet som utviklingsklubb. Klubben skal legge til rette for toppfotball og ha det beste utviklingsløpet for jenter/kvinner i Norge, og bidra til at spillere tar det neste store steget i karrieren.

Vi skal alltid strekke oss etter å bli bedre og alltid fortsette å utvikle oss.

Mulige eksponerings- og reklameflater

Vi tilbyr både lokal og nasjonal markedsføring via våre ulike reklameflater.

  • Reklame på drakt
  • Arenareklame på Kringsjå kunstgress
  • Innhold i klubbens kanaler
  • Kampdagsaktiviteter

Har du lyst til være med på vår reise?

Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi løsninger sammen.

Kontaktpersoner