Stopperkjempe med videre

Iselin Sandnes Olsen er klar for 2023

Iselin Sandnes Olsen skal fortsette å kontrollere spissene i Toppserien i 2023. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 16. des 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Førjulsgavene kommer som perler på en snor om dagen. Nytt trenerteam ble klart tidligere denne uken og i dag satte Iselin Sandnes Olsen blekk på papiret og signerte en ny avtale med Lyn.

Med sine 24 år er stopperkjempen lagets eldste og har de siste årene blitt en solid og trygg leder forsvaret. I 2022-sesongen tredoblet hun også sin egne scoringsrekord med sine tre scoringer. Med matchvinner-scoring hjemme mot Avaldsnes, mål mot Røa og mål i cupkampen mot TIL 2020, er det bare å glede seg til flere mål fra midtstopperen i 2023.

Vi er svært glade for å ha Iselin med oss inn i 2023-sesongen, og fortsetter hun som i år med å spille alle kampene, så spiller Bodøværingen seg inn i 100-kampersklubben i løpet av sesongen. Etter årets sesong står hun med 78 kamper i verdens vakreste drakt. Vi gleder oss til mange flere!

Neste år blir altså hennes 6. sesong i Lyn, noe hovedpersonen selv er veldig fornøyd med.

«Det føles deilig å ha signert et nytt år i Lyn-drakta. Jeg trives veldig godt i Lyn, det er en herlig gjeng og jeg føler jeg har utviklet meg hvert år siden jeg kom hit. Jeg syns vi har mye spennende på gang, så jeg har veldig troen på at både jeg og laget kan ta ytterligere steg også neste år. Jeg gleder meg allerede!» sier Sandnes Olsen til lyndamer.no.

«Det har vært utrolig gøy å være med på den oppturen vi har hatt som lag i år. Vi har spilt på en måte som passer meg og mine styrker som fotballspiller godt, og jeg føler jeg har fått utviklet meg på flere områder, både offensivt og defensivt. Jeg tror det blir en ny spennende sesong neste år, og hvis vi fortsetter å bygge videre på de gode prestasjonene vi har hatt i år, har jeg stor tro på at vi skal bite godt fra oss også i 2023.» avslutter 24-åringen.

Vi gleder oss over å ha «Issy» med videre!