DENNE TRIOEN LEDER LYN I 2023

 

Vi har endelig gleden av å presentere trenerteamet for 2023! Oddbjørn Sindland, Mason Minister og Jørgen Reikerås skal lede Lyn Fotball Damer de neste sesongene, og skal med resten av teamet, som allerede er i klubben, fortsette utviklingen klubben har hatt de siste årene.

Oddbjørn og Jørgen har vært i klubben i flere år, mens Mason kom inn før 2022-sesongen. Dette sørger for kontinuitet og trioen har også komplementære ferdigheter som gjør av vi som klubb er sikre på at trenerteamet blir så solid som det kan bli.

Som utviklingsklubb er det like viktig for oss å utvikle trenere som spillere, så det var aldri noen tvil om at denne unge trioen var førstevalget. Allikevel har det tatt litt ekstra tid å lande trenerteamet, grunnet høyt engasjement om veien videre, men alle parter er svært fornøyde med at trenertamet er satt!

Sportslig leder, Fredrik Løken Bjørnskau sier dette om ansettelsene:
«Det er veldig gledelig å endelig kunne annonsere neste års trenerteam. At Oddbjørn og Mason får større ansvar samtidig som at Jørgen tar steget opp og inn i A-laget, er helt i tråd med vår visjon og filosofi som utviklingsklubb! Vi skal utvikle spillere, trenere og ledere til norsk toppfotball. Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne presentere trenerteamet for kommende sesonger.

Oddbjørn og Jørgen har vært i klubben i mange år allerede i og sammen med Mason sørger de for en kontinuitet og en fotballfaglig kompetanse som vi har klokketro på. Teamet er hardtarbeidende, unge og fremadstormende. Akkurat slik vi ønsker det i Lyn! Vi gleder oss til neste år og sesongen 2023!»

Kort om teamet:
Oddbjørn Sindland: Den 29 år gamle sørlendingen har vært i assistenttrener og toppspillerutvikler i Lyn siden 2020-sesongen. Denne uken ble han tatt ut til UEFA A-lisens. Tidligere har han trent Lokomotiv Oslo på herresiden sammen med Jørgen Reikerås.

Jørgen Reikerås: 27 åringen fra Gjerdrum har vært i klubben siden 2015, der han startet som trener i ungdsomfotballen på jentesiden. Fra 2019 til i dag har han vært utviklingsansvarlig på jentesiden i klubben. I 2019 trente han også Lokomotiv Oslo sammen med Oddbjørn. I 2022 ble han ferdig med UEFA A-lisens og i 2023 starter han på UEFA spillerutvikler A-kurset.

Mason Minister: Mason er 30 år og fra Manchester i England og kom til Lyn før 2022-sesongen. Da kom han fra flere ulike roller i Røa. Han har trenererfaring fra England, USA, Tyskland, India og Norge og har jobbet i kjente klubber som Southampton FC og Wolverhampton Wanderers FC.

Vi gleder oss stort til fortsettelsen med disse gutta ved roret.

Mediaforespørseler sendes til medieansvarlig Thomas Nordeng (948 19 820), nordeng@lyn.no eller til sportslig leder, Fredrik Løken Bjørnskau; fredrik@lynfotball.no.