Revansjelystne

Viktig kamp mot Klepp

Selma Hernes og Lyn er klare for krigen på søndag. Her mot Kolbotn tidligere i sommer. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 29. aug 2020 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Sesongen er halvspilt og det er tett i topp og bunn. Hvert eneste poeng kan se ut til å bli svært avgjørende ved sesongslutt i november.

I byderbyet i midtuken var vi verken heldige eller dyktige nok til å ta med oss poeng. Nå ser vi fremover og det kommer to svært viktige nøkkelkamper på rappen. Først ut er Klepp i morgen, søndag, før vi møter Kolbotn på Sofiemyr neste helg.

Det er bare uker siden vi gjestet Klepp stadion, hvor målet til Marthine Østenstad holdt inn til seier for hjemmelaget. Det var ingen stor kamp av oss, og i morgen ønsker vi vise oss fra en bedre side. Tre runder har blitt spilt siden det, hvor det har blitt tre ettmålstap på rad for laget fra Jæren. 7. plass og åtte poeng er neppe bra nok for fjorårets bronsevinnere, som garantert er sugne på å snu den svake resultatrekken og klatre på tabellen.

Har du fått med deg vår helt nye Lyn-sang; «Elsk å få hat» på Spotify?

TABELL | TOPPSERIEN
1 Vålerenga 15 20 32
2 Rosenborg 15 15 31
3 Avaldsnes 15 13 31
4 LSK Kvinner 15 9 28
5 Sandviken 15 1 23
6 Arna-Bjørnar 15 -11 16
7 Klepp 15 -11 15
8 Kolbotn 15 -8 12
9 Lyn 15 -10 12
10 Røa Fotball Elite 15 -18 8

På Kringsjå skal ikke Klepp få det lett. For revansjelysten til damene er til å ta og føle på.  Med kun ett poeng på de siste fem kampene håper vi det er det denne helgen det skal snu på Kringsjå. Selvom resultatene ikke har gått vår vei, så har spillet til tider vært veldig bra. Nå er også Mariana Larroquette klar for å få ilddåpen på hjemmebane, etter at hun fikk en halvtime i debuten i midtuken. Det blir garantert en tøff kamp på Kringsjå søndag klokken 15.00.

Vi håper på ekstra hjelp fra tribuneplass, så kle deg opp i Lyn-fargene hjelp Lyn-damene til seier.

Billetter kan kun forhåndskjøpes og det gjør du her.