Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Nytt byderby i vente

Er du klar for nytt byderby? Lørdag er det vår tur til å møte Vålerenga til byderby, men vi skal til Intility Arena.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I helgen som var ble det nærmest en drømmehelg for Lyn-supportere. Vi startet med en meget sterkt seier mot LSK Kvinner fredag kveld, som var sesongens første seier. Lørdag inviterte herrelaget til fest for hele byen på Ullevaal Stadion, da det var klart for årets største kamp i Norsk fotball. Der endte det med et sterkt 1-1-resultat. Helgen ble avsluttet med en rekruttseier søndag ettermiddag i serieåpningen borte mot Fana. 3-2 endte det til slutt.

Vi ser frem til å feire flere mål fremover. Her fra fredagens seier mot LSK Kvinner. Foto: Kladd.no / Lars Opstad
Vi ser frem til å feire flere mål fremover. Her fra fredagens seier mot LSK Kvinner. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Men trodde du at byderbyet var over? Neida, for allerede på lørdag er det vår tur til å spille om retten til å kalle seg best i byen. Lørdag 16.45 er det kampstart på Oslos østkant når vi gjester Vålerenga.

Hele laget var tilstede og opplevde den helt utrolige atmosfæren på Ullevaal Stadion og drømmer om å få oppleve lignende i fremtiden.

Alle gleder seg til helgens byderby og alle har svært lyst til å gå seirende ut fra oppgjøret. Det Bastionen har levert på våre kamper så langt har allerede satt spor hos spillere og trenere som elsker engasjementet og vi håper på støtte når vi reiser til erkefienden førstkommende lørdag.

Billettinformasjon
Lyn-supportere benytter inngang 9 på Intility Arena på lørdag. Det oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd, så unngår man kø.

Billettprisene er 130 kroner for voksen, 90 for student/honnør og 70 for barn (opp til 16 år).

Som OBOS-medlem får du halv pris på alle kamper i Toppserien. Hvert OBOS-medlem kan kjøpe inntil to billetter på sitt medlemsskap. Rabatten gjelder også for Lyn-supportere på borteseksjonen. Promokode: OBOSmedlem24 (medlemsskap må fremvises ved inngangen)

Billetter kjøper du på TicketCo.

Vi gleder oss til årets første byderby for vår del, vi har alt å vinne og vi skal gi alt! Bli med du også, så viser vi oss frem i verdens vakreste drakt med de nydeligste fargene.