NY UTVIKLINGSANSVARLIG PÅ PLASS

 

Det er med glede vi kan annonsere at Jacob Lockey er ansatt som ny utviklingsansvarlig i Lyn Fotball. Jacob overtar stafettpinnen etter at Jørgen Reikerås har gått over til ny rolle i klubben.

Jacob har tidligere jobbet i Røa hvor han har hatt ulike roller i utviklingsavdelingen. Han har imponert oss med sin kompetanse og personlighet og vi tror bestemt at Jacob vil være en kjemperessurs for klubben, både sportslig og i miljøet rundt klubben. Jacob hadde sin første arbeidsdag i går, mandag 9. januar, og vil bruke den første tiden til å bli kjent med klubb, trenere og spillere.

«Jeg er veldig glad for å være her i Lyn. Det er et privilegium å bli en del av en så historisk klubb. Jeg er ekstremt klar for å jobbe med de unge talentfulle spillerne og trenerne her, og kan forhåpentligvis bidra til mer suksess i klubbens utviklingsavdeling. Jeg har vært 3,5 år i Røa og har en bachelor fra 2018 og ble nylig ferdig med en master i Sport Coaching i England. Jeg gleder meg til å starte!» sier Jacob til lyndamer.no.

Velkommen til oss, Jacob!