Lyns beste spiller mot Åsane

I samarbeid med vår generalpartner OBOS kårer vi Lyns beste i hver hjemmekamp denne sesongen.

Denne sesongen skal vi sammen med OBOS dele ut universalgavekort med verdi på 1200,- i hver hjemmekamp. Det er en lokal jury som i hver hjemmekamp vil gjøre sitt beste for å finne Lyns beste spiller.

Naina i aksjon mot Åsane. Foto: Petter Alexandersen
Naina i aksjon mot Åsane. Foto: Petter Alexandersen

I seieren mot Åsane lørdag var det Naina Inauen som ble kåret til Lyns beste. Hun har bare vært Lyn-spiller i 20 dager, men har allerede rukket å imponere i Lyn-drakten. Det startet med at hun ble kastet ut i debuten mot Vålerenga etter kun tre treninger med laget, og allerede der leverte henne. På tre kamper har hun blitt mer vant til lagvenninnene og taktikken og det merkes godt.

Mot Åsane styrte hun midtbanen på en elegant måte, både med og uten ball, og leverte nok en god kamp. Denne gangen imponerte hun juryen nok til å vinne prisen som Lyns beste. Det satte hun stor pris på.

Naina Inauen med gavesjekken fra OBOS. Foto: Lyn Damer
Naina Inauen med gavesjekken fra OBOS. Foto: Lyn Damer

– Det er jo alltids gøy å høre det av andre. Positivt og gøy ved siden av at vi vinner. En fin dag, sa en beskjed prisvinner etter kampen.

På spørsmål om det gir ekstra motivasjon fremover ved å vinne gavekort fra OBOS, svarer hun lattermildt:

Ja, et er kult det, men det beste er å vinne fotballkamper, så det er det man ser fram til, ler Inauen. Se hele intervjuet nederst i saken.

Vi gratulerer 23-åringen med Lyns beste-prisen og vi gleder oss til fortsettelsen.

En ekstra stor takk til OBOS som gir tilbake til idretten og er med på å løfte Lyn og kvinnefotballen.

Annonse fra Toppserien: