Hernes i 100

Foto: Sportskollektivet / Andreas Kristoffer Berge

Selma Hernes skrev seg inn i Lyn-historien forrige helg, da hun startet mot LSK Kvinner. Det var nemlig hennes 100. kamp i Lyn-drakten. Midtbanespilleren har vært i klubben siden 2016, da hun kom fra Skeid og har utviklet seg til å bli en av lagets viktigste spillere. Nå trer hun altså inn i 100-kampersklubben. Der finner vi kun 11 andre spillere som har gjort det før henne.

Styreleder Fiskerstrand Blekeli gratulerte Hernes med jubileet før kamp. Foto: Sportskollektivet / Andreas Kristoffer Berge
Styreleder Fiskerstrand Blekeli gratulerte Hernes med jubileet før kamp. Foto: Sportskollektivet / Andreas Kristoffer Berge

Som jubilantene før seg, så fikk hun en oppmerksomhet før kamp i form av blomsterbukett av styreleder i Lyn Fotball, Line Fiskerstrand Blekeli.

– Det er stas! Jeg er veldig takknemlig for alle mulighetene jeg har fått gjennom flere år, og ikke minst alle de flotte folkene jeg har blitt kjent med, sier jubilanten til lyndamer.no.

Ikke nok med at hun var jubilant, men hun kunne også feire jubileet med seier også hjemme på Kringsjå. Det synes 24-åringen var gøy.

– Det var utrolig gøy å vinne med denne fine gjengen! Det begynner å bli en stund siden sist seier i en tellende kamp, så det var ekstra deilig å kjenne på den følelsen igjen, sier Hernes.

Når vi spør Selma om sitt beste minne på sine 100 kamper, så er det to kamper hun husker ekstra godt.

– Seieren mot VIF på Intility i 2019 og kampen på Ullevål Stadion i fjor er to av mange kule kamper jeg har fått spille for Lyn. Håper på mange flere!

I morgen tar hun med seg laget til Intility på nytt, og kanskje skapes det nok et godt minne mot erkerivalen. Les om kampen her.

Vi gleder oss til mange flere kamper sammen og gratulerer med hennes første 100!