Før kampen: Stabæk

Denne helgen er det dobbelt oppgjør mot Stabæk, der a-lagene braker sammen lørdag, før så rekruttlagene møtes søndag.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lørdag og søndag er det duket for dobbelt oppgjør mellom Oslo vest og Bærum, når a-laget møter Stabæk lørdag klokken 14 og rekruttlagene møtes søndag klokken 17 på Nadderud.

Kampene mot Stabæk har blitt et intens oppgjør de senere årene, der begge lag legger ned mye vilje og innsats i hver duell. Dessverre for vår del har Stabæk et lite overtak og kun 1 gang på 12 oppgjør har vi slått de blå fra Bekkestua. Det er det på tide å gjøre noe med nå!

Billetter til Lyn - Stabæk kjøper du her

Stabæk
Etter fjorårets sesong ga Petter Belsvik seg som Stabæk-trener og det tok tid før ny trener var på plass. I slutten av januar i år ble Janne Jönsson presentert som ny Stabæk-trener. Han blir derimot ikke å se på trenerbenken på Kringsjå lørdag, da han ble suspendert i to kamper etter å ha entret banen borte mot Vålerenga i runde 4.

Uten treneren på benken på Nadderud forrige helg, gikk laget på et 1-0 tap mot Brann. Etter seks kamper står de med 6 poeng etter to seire mot Arna-Bjørnar og Kolbotn. Men i likhet med oss har de hatt en tøft program i serieåingen med to tap mot Vålerenga, og knepte tap mot Rosenborg og Brann.

I vinter forsvant en annen Jönsson ut dørene. Datter av Janne, Zara, forlot Stabæk til fordel for svenske Djurgården. Inn dørene har Emilie Østerås blitt hentet fra Kolbotn.

Saken fortsetter under bildet.

small_LynDamer_LSK_1-0_2024_LarsOpstad_043.jpg
Slike gledesscener ser vi gjerne igjen på søndag. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lyn
Det var gode tendenser borte mot Vålerenga sist, men det holdt dessverre ikke til poeng borte på Oslo øst. Allikevel ser man tydelig fremgang og vi blir bedre og bedre for hver kamp.

På Kringsjå for to uker siden ble det kjempet inn tre poeng mot LSK Kvinner. Der fikk Lyn-damene som fortjent etter innsatsen som ble lagt ned fra hver og en. Hadde vi fått poeng for innsatsen, så ville vi nærmest hatt full pott, for slik laget jobber for hverandre er beundringsverdig. Slik er det dessverre ikke og seieren mot LSK Kvinner er foreløpig sesongens eneste. Det ønsker laget å gjøre noe med denne helgen mot Stabæk.

Fikk du med deg at Maria Fink har signert ny kontrakt?

Hvordan se kampen
Nå har gode sommertemperaturer kommet til Kringsjå og til kampstart på lørdag er det meldt 22 nydelige varmegrader. De nyter du godt på Kringsjå, der vi kan friste med kald Lyn-brus og andre varianter fra Oskar Sylte, samt forfriskende is fra Diplom-Is i Brustad Bua.

Billetter til kampen kjøper du her

For de av dere som enten reiser til Egersund for å følge herrelaget i deres kamp, eller av en eller annen grunn ikke har mulighet til å støtte Lyn-damene fra tribuneplass, så går kampen på TV2 Play fra 13.50.

Lyn - Stabæk har kampstart 14.00 på lørdag, altså en time tidligere enn vanlig og den spilles selvsagt på Kringsjå. Velkommen skal du være!