Fink forlenger

Midtstopperen har skrevet under på ny kontrakt.

Vi starter ny måned med en stor gladnyhet. Maria Fink har signert på en ny ettårsavtale, som binder henne til klubben frem til sommeren 2025. Hun var på utgående kontrakt nå til sommeren, så vi er svært glade for å ha sikret hennes kvaliteter både på og utenfor banen med videre.

Jeg trives utrolig godt i klubben med spillerne og folka rundt.

— Maria Fink
20-åringen er for tiden i opptrening etter korsbåndsskaden hun pådro seg mot Rosenborg i september. Nylig startet hun å trene med ball igjen og vi gleder oss til å få Maria fullt tilbake.

Midtstopperen har spilt 44 kamper for Lyn så langt og nå gleder hun seg til å komme tilbake og få flere kamper i verdens vakreste drakt.

– Dette føles veldig riktig for meg. Jeg ser frem til å starte igjen for fullt! Jeg trives utrolig godt i klubben med spillerne og folka rundt. Det er en utviklingsorientert gjeng og trenerne legger til rette for at man kan videreutvikle seg som spiller, noe som er viktig for meg, sier en fornøyd midtstopper til lyndamer.no.

Den blide 20-åringen fra Høvik har lagt et tøft halvår bak seg, men nå som hun er delvis tilbake med ball, er hun veldig positivt nå og ser fremover.

Maria Fink er tilbake med ball. Foto: Thomas Nordeng / Lyn Damer
Maria Fink er tilbake med ball. Foto: Thomas Nordeng / Lyn Damer

– Det går veldig bra etter forholdene. Det er utrolig deilig å kjenne at kroppen responderer. Det er fortsatt begrenset antall fotballøkter og innhold, men livet smiler alltid når jeg er på feltet nå. Er super takknemlig for at jeg er på ball og at ting ser lyst ut, fortsetter Fink.

Det er mange som venter på å se Maria på banen igjen, og på spørsmål om vi får se henne denne sesongen er svaret klinkende klart;

– Ja! Hvis det går etter planen, skal jeg spille denne sesongen. Jeg tar vurderinger underveis og passer på at opptreningen går som den skal slik at jeg blir matchklar, sier Maria.

Det gleder vi oss alle til, og vi er spesielt glade for å ha med Maria videre og gratulerer 20-åringen med ny kontrakt!

Møt Fink og resten av laget på lørdag, når vi møter Stabæk klokken 14.00. Billetter kjøper du her.