Før kampen: Rosenborg

Lørdag er det klart for årets første hjemmekamp i Toppserien når Rosenborg kommer på besøk til Kringsjå. Kampen ser du best fra tribunen.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Forrige helg ble Toppserien 2024 sparket i gang, da vi møtte Åsane i Bergen. Til helgen åpner vi hjemmesesongen på Kringsjå når Rosenborg kommer på besøk. Der håper vi at vi ser deg på tribunen.

Kjøp sesongkort eller billett til kampen her

Rosenborg
Trønderne serieåpnet med hjemmeseier mot Arna-Bjørnar og sikret som forventet 3 tre poeng. I vinter har det vært gjennomtrekk på Koteng Arena, med flere utskiftninger og treneravgang. Anna Jøsendal og Emilie Joramo forlot begge klubben i vinter til fordel for svenske Hammarby. I tillegg er Maria Olsvik, Ina Vårhus, Celine Nergård og trener Steinar Lein forlatt klubben.

Stillingen som hovedtrener er fortsatt ubesatt, men har i hele vinter blitt ledet av assistenttrener Robin Shroot sammen med sportslig leder Mads Pettersen. På tross av alt det utenomsportslige fokuset media har skap der oppe, har trenerteamet klart å holde fokus og bygd et slagkraftig lag til seriestart.

For inn dørene har det også kommet en rekke spillere. Hanna Dahl (Avaldsnes), Ina Birkelund (TIL 2020), Ine Berre (Øvrevoll Hosle), Beate Marcussen (Køge), Rebecka Holum (LSK Kvinner) Siri Ervik (Avaldsnes/FK Haugesund), Synne Aunehaugen (Tiller) og Vilde Hulaas Grøseth (eget akademi) har alle ikledd seg Rosenborg-drakten i år. I serieåpningen fikk fire av de debut fra start og Holum kom også på scoringslisten.

Rosenborg var i fjor svært nære å ta "The double", men var ett minuspoeng unna seriegullet. Et minuspoeng de fikk for brudd på klubblisensreglementets finansielle oppfølgingssystem tidligere i sesongen. Sesongen ble allikevel "reddet" av deres cupgull.

Det blir ingen enkel jobb for trønderne å følge opp en slik god sesong i år, men etter en solid seier i serieåpningen har de startet godt. Like lett skal de ikke få det når de gjester Kringsjå på lørdag.

I vinterens treningskamper har det endt slik:

  • Rosenborg 1-1 LSK Kvinner (treningskamp)
  • Rosenborg 0-0 Stabæk (treningskamp)
  • Rosenborg 9-2 KIL/Hemne (treningskamp)
  • Stabæk 0-2 Rosenborg (treningskamp)
  • Rosenborg 3-0 Arna-Bjørnar (Toppserien)

Kjøp billett til Lyn - Rosenborg her

Lyn
Samtlige i klubben er glade for å være i gang med årets sesong, og samtlige er klare for å spille enda bedre enn i serieåpningen. I serieåpningen ble det poengdeling i den tøffe bortekampen mot Åsane. På tross av et godt resultat i Bergen, så er det en gjeng som vet de kan bedre og ønsker å vise seg frem når Rosenborg kommer på besøk til helgen.

Hjemme på Kringsjå er det ingen som skal få det lett denne sesongen og etter en ny treningsuke hvor vi er ferdig med premierenervene, så gledes det til kamp.

Vi kan avsløre at det vil være lurt å følge med litt ekstra med i våre kanaler rundt klokken 12 fredag, for da presenteres det en ny spiller.

Hvordan se kampen
Det er klart for årets første hjemmekamp og det kunne knapt blitt bedre med Rosenborg i åpningen. Rett fra herrelagets generalprøve kommer også Bastionen som vil være med å gi laget ekstra support fra tribuneplass. Sammen med den gode stemningen håper vi også at du tar turen. Vi går inn i kampen sammen!

Les mer om billettinformasjonen her.

Vi oppfordrer både hjemme- og bortesupportere til å kjøpe billett på forhånd for å unngå køer. Billetter kjøpes her.

For deg som ikke har mulighet til å ta turen til Kringsjå lørdag ettermiddag, så er TV2 på plass og viser kampen på TV2 Play. Det kan også være verdt å ta en titt på deres nye konsept "Proff direkte" som vil foregå live fra Kringsjå denne dagen. Her kommer du tettere på lagene enn i noen annen liga.

Kle deg opp i Lyn-farger og møt opp for å støtte opp Lyn-laget som jakter årets første seier i årets første hjemmekamp!

Lyn - Rosenborg, lørdag 23. mars, kl. 15.00 på Kringsjå kunstgress.