Billettinfo til RBK-kampen

Lørdag spiller vi årets første hjemmekamp og får besøk av Rosenborg. Her følger billettinformasjon.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Poengdeling for oss i Bergen, mens Rosenborg løp over Arna-Bjørnar hjemme i Trondheim. Førstkommende lørdag kommer trønderne til Kringsjå, der vi inviterer alle til årets første hjemmekamp.

Hva får du på Kringsjå?
På Kringsjå skal du få nærhet og underholdning denne sesongen. Som en samlet enhet skal vi gjøre Kringsjå til vårt fort, som det også var før vi måtte flytte kampene til Grorud. Brann fikk erfare det i høst, og Rosenborg har erfart det tidligere.

På Kringsjå får du fotballen på nært hold fra tribuneplass og etter kamp kan du møte heltinnene. De signerer gjerne autografer og tar selfies.

I tillegg kan vi friste med noe godt fra kiosken vår, Brustad Bua. Nytt for året er at Oskar Sylte er favoritten og ny drikkepartner for hele klubben. Vi anbefaler det om du ønsker en kald forfriskning, men du finner også varm kaffe om været skulle tilsi det.

Billetter
Hos oss er det fritt setevalg på tribunen, men borteseksjonen skilles av til bortefølge.
Vi oppfordrer til å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo. På kampdag vil det kun være mulig å kjøpe seg inn med Vipps.

Årets priser er 130 kroner for voksne, 65 kroner for student/honnør og 50 kroner for barn. Lyn-spillere i Lyn-tøy kommer inn gratis mot at billett er hentet ut på forhånd.

Har du tenkt deg på flere kamper denne sesongen, så anbefaler vi å kjøpe sesongkort. Det får du tak i her.

Bortesupportere
Til denne kampen åpnes det kun en inngang. Den finnes rett ved siden av klubbhuset. Bortefeltet er seksjonen lengst nord på tribunen (lengst unna inngangen).

Ankomst
Vi oppfordrer til å reise med kollektivt på våre kamper. Det er 5 minutter gange fra T-banen eller 10 minutter fra nærmeste busstopp. Det er fortsatt bygging i området og fortsatt få parkeringsplasser.

Må du benytte bil så er Sognsvann nærmeste parkeringsplass som er gratis (ca. 7 minutter gange). Ved Norges Idrettshøgskole og på SiO er det også muligheter for parkering, men da mot betaling.

Ved funksjonsnedsettelse som gjør det vanskelig å gå, ber vi deg om å kontakte arrangementansvarlig Edvard i forkant.

Vi har laget en informasjonsside for kampdagsopplevelsen som du finner her.

Presse
Journalister, fotografer og TV/radio-reportere som skal jobbe på våre kamper må akkrediteres. Frist for å søke om akkreditering er 48 timer før kampstart.

Les mer om presse og media her.

Vi gleder oss veldig til årets første hjemmekamp og håper du tar turen!