Før kampen mot LSK Kvinner

Lørdag ettermiddag er det klart for vårsesongens siste kamp før en velfortjent ferie. Den går borte mot LSK Kvinner i LSK-hallen med kampstart 15.00.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

En lang vårsesong går mot slutten, men det gjenstår én kamp før vi tar noen ukers ferie. I april vant vi en spennende hjemmekamp kamp mot LSK Kvinner, der Jenny Røsholm Olsen sin flotte scoring ble avgjørende. Nå venter en tøff bortekamp i LSK-hallen på lørdag.

Innbyrdes i LSK-hallen har det alltid vært tøft, men på de siste fire møtene i hallen ser statistikken langt lysere ut. På de kampene har vi tatt poeng i tre av fire oppgjør, der en av de også er vunnet. På de siste to har vi tatt med oss fire poeng hjem fra hallen.

LSK Kvinner
Hos kanarifuglene har dessverre det utenomsportslige vært i større fokus denne sesongen. Laget fra Romerike sliter økonomisk og er avhengig av å snu et stort minus til pluss i løpet av året. Allerede i våres ble de trukket ett poeng for brudd på delmål i oppfølgingsplanen.

Imponerende er det at laget har fortsatt å prestere i årets sesong på tross av det utenomsportslige. Lenge har de luktet på bronseplass, selv om Brann har fått en ned til de gule og sorte nå.

I uken som var fikk gikk de på to smeller. Overraskende nok ble de slått ut av et godt AaFK Fortuna i NM, før kun tok ett poeng borte mot tabelljumbo Arna-Bjørnar. Før det slo laget Stabæk borte og Rosenborg hjemme.

Mia Authen ble denne uken klar for Brann, men rekker å få med seg sin siste kamp som LSK Kvinner-spiller mot oss lørdag, før hun flytter til Bergen.

Miljana Ivanovic blir spilleren å stoppe lørdag, hun er lagets toppscorer med sine syv mål denne sesongen. Av sine 22 mål har hun scoret tre av dem mot oss tidligere, men alle som Arna-Bjørnar-spiller. Vi ser gjerne at det fortsetter målløst for serberen lørdag.

Lyn
Etter en nærmest perfekt juni-måned kom tapet på nest siste juni-dag, mot Brann. Et godt Brann-lag straffet oss når vi ikke var helt påskrudd, og da blir det vanskelig å få med seg noe mot topplagene.

Alle ønsker å avslutte vårsesongen med stil og vi reiser til LSK-hallen med en offensiv innstilling. Et tøft kampprogram har vært merket blant spillerne, så en full treningsuke har vært kjærkomment.

Hvordan se kampen
LSK Kvinner - Lyn går i LSK-hallen lørdag klokken 15.00. Er du fortsatt hjemme, så håper vi du blir med oss innendørs og støtter oss til seier. Billetter til kampen kjøpes her.

Er du bortreist kan du få med deg kampen på TV2 Play fra 14.50.

LSK Kvinner - Lyn, lørdag klokken 15.00 i LSK-Hallen.