Kjedelig tap mot Brann

Lørdag møtte vi rett og slett et bedre lag som straffet oss hardt, og sørget for vårt første tap siden mai.

I vårsesongens nest siste kamp, møtte vi Brann hjemme på Kringsjå lørdag ettermiddag. Det skulle dessverre bli en tøff kamp, der vi møtte et godt Brann-lag som straffet oss hardt.

Brann startet godt på Kringsjå og hadde mye ball i starten, men Lyn forsvarte seg godt og slapp Brann til lite. Men 23 minutter ut i omgangen skulle det komme to svake minutter fra Lyn-laget, som ble straffet hardt av vår tidligere spiller, Anna Nerland Aahjem.

Først er det to spillere som skaller i en duell og begge spillerne må forlate banen før de kan gå innpå igjen. I det spillet settes i gang, så blir vi stående å sove i to sekunder for mye, og plutselig var Aahjem alene gjennom og banket ballen opp i nettaket bak Kirvil Odden Sundsfjord. 0-1.

Like etterpå ble en svak støttepasning snappet opp av Åheim-jenta, og hun så at Kirvil stod på feil ben og skjøt i steget og forbi Odden Sundsfjord. To mål av Aahjem på to minutter og 0-2.

De siste ti minuttene av omgangen hever vi oss litt og kommer til noen brukbare sjanser, men må gå til pause med 0-2 i sekken.

Den gode avslutningen på omgangen, tok Lyn-damene med seg inn i pausen og ut i 2. omgang. For det tok kun fem minutter før reduseringen skulle komme. Trine Skjelstad Jensen kom seg løs på et offensivt frispark og headet ballen i mål. Da var det plutselig kamp igjen og Lyn virket ordentlig påskrudd.

Gleden ble dessverre kortvarig, svært kortvarig. En feildømt hjørnespark skulle bli avgjørende og på et for dagen forblåst Kringsjå, var Odden Sundsfjord svært uheldig, da ballen ble tatt av et vindkast, slik at hun ikke fikk plukket ballen. 1-3 og det da skulle det bli tøft for hjemmelaget.

1-4 kom etter en drøyt time spilt, da Engesvik fikk en alt for enkel jobb. Helt på tampen kom også 1-5, ved Johanna Renmark, som kontret inn sluttresultatet.

At Brann var det beste laget lørdag var ingen tvil, men 1-5 lyver nok litt. At man blir straffet ekstra hardt mot gode lag, får bli en lærepenge til neste gang. Denne kampen glemmer vi raskt, før vi fortsetter å jobbe inn mot siste kamp før ferie, borte mot LSK Kvinner neste lørdag.