Før byderbyet: Vålerenga

Lørdag ettermiddag er det dags for byderby igjen, denne gangen er det Vålerenga som gjester Kringsjå. Det er klart for et nytt, spennende og intenst Oslo-oppgjør.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I morgen kommer serielederne på besøk til Oslo vest når ellevte serierunde i Toppserien spilles. Dette er andre gang denne sesongen lagene møtes i Toppserien. For noen uker siden endte det med 3-1-tap på Initility Arena. Denne gangen kommer de på besøk til oss på Kringsjå, hvor de hater å møte oss. Gjestene er store favoritter, men vi elsker å være underdogs.

Bli med på kamp - billetter kjøpes her

Vålerenga
Laget fra østkanten har levert en meget sterk første del av sesongen og har kun ett tap så langt. Det kom hjemme mot Rosenborg. Det er nettopp de og trønderne som ligger øverst på tabellen med 27 poeng hver, der de blå har bedre målforskjell. Nils Lexerød sitt lag har scoret 26 på ti kamper og kun sluppet inn syv. Siden de møtte oss sist har de vunnet fire av fem kamper.

Selv med noen skader på sentrale spillere, så har ikke det gjort store forskjellen. Det skulle vel også bare mangle, med et av ligaens største budsjett. Det vinner heldigvis ikke kamper alene - det har vi vist tidligere. De kommer nok selvsikre til Kringsjå, kanskje litt for selvsikre? Det får tiden vise.

Lyn
Vi kommer fra en cupseier på onsdag, der flere spillere fikk spilletid utover kampen. Fire forskjellige målscorere og en god opplevelse tar vi med oss inn i byderbyet. Det er et Lyn-lag som er revansjesugne og som alltid ønsker å sende de blå slukøret hjem.

Emma Anine Helstad Amundsen var endelig tilbake fra skade i midtuken, også fikk vi en scoring av Emilie Raaum Closs. Det er to spillere det er godt å ha tilbake. Kanskje får vi se vår nysignering, Naina Maria Inauen, i Lyn-drakt for første gang også lørdag?

Lyn-laget er klare for en fight og gleder seg til kamp mot Vålerenga lørdag. Det håper vi også du er! Bli med oss på kamp.

Hvordan se kampen?
Lyn - Vålerenga nyter du aller best på tribuneplass. Opplev stemningen og den intense kampen på banen. Billetter til kampen kjøper du her.

Oppgjøret har blitt en fast TV-kamp og denne gangen går kampen på TV2 Sport 1 med sendingstart 14.30. Vi håper allikevel du tar turen til Kringsjå for å støtte oss mot erkerivalen fra øst.

Billettinfo finner du her.

Lyn - Vålerenga, lørdag klokken 15.00 på Kringsjå.