FØR BORTEKAMPEN MOT LSK KVINNER

 

Lørdag venter ny kamp i LSK-hallen når vi gjester LSK Kvinner i runde 21 i Toppserien. De to siste møtene i år har endt med en seier til hvert av lagene. 3-1 vant vi hjemme på Grorud Match, mens LSK Kvinner vant 2-0 i LSK-hallen sist vi møttes. Nå venter en ny spennende kamp mellom lagene, som stort sett er målrik og interessant.

LSK Kvinner
Grunnet Champions Leauge-kvalifiseringen til Vålerenga, hadde LSK Kvinner frihelg forrige helg, men spilte kampen onsdag denne uken isteden. Der endte det 2-2 etter en sterk opphenting og en veldig sen utligning av Thea Kyvåg.

De gule fra Romerike har hatt en langt bedre sesong enn fjoråret og har heng på gullkampen, selv om det er seks poeng opp til Rosenborg på 1. plass og fem poeng opp til 2. plassen.

I sommer har det også skjedd litt på overgangsfronten i LSK-hallen. Mye omtalt de siste månedene er jo sjokkovergangen til tidligere Lyn-spiller Mimmi Löfwenius Veum, som ble solgt fra LSK Kvinner til Vålerenga. For å erstatte spissen har LSK Kvinner hentet inn Miljana Ivanovi fra Arna-Bjørnar. Samtidig har Ina Vårhus kommet inn på lån fra Rosenborg, sammen med Saga Håkansson fra Lillestrøm SK. Ut har også Maria Furuly forsvunnet til studier i Danmark.

Lyn
Hjemme mot Rosenborg sist helg ble det 0-2 tap, og til helgen ønsker vi å slå tilbake med et godt resultat i mot LSK Kvinner. Siden forrige helg har det kommet en ny spiller inn dørene på Kringsjå. Tirsdag ble Emilie Lein presentert som Lyn-spiller. Hun er spilleklar, så gjenstår det å se om trenerteamet tar henne med i kamptroppen på lørdag.

Hvordan se kampen
Kampen går i LSK-hallen, en liten halvtime fra Oslo vest, der vi håper på støtte fra tribunen. Billetter kan kjøpes her.

Dette er også en ny tv-kamp. TV2 Sport 1 viser kampen fra 14.30.

LSK Kvinner – Lyn, lørdag kl. 15.00 i LSK-hallen.