AMANDA ER VÅR NYE ARRANGEMENTANSVARLIG

 

Sesongstart nærmer seg raskt og det er under to uker til vi møter Brann i årets første kamp på Grorud. I år setter vi et ekstra fokus på våre hjemmekamper. Vi har derfor ansatt Amanda Helseth som vår nye arrangementansvarlig, en tidligere toppidrettsutøver med bachelor i Sports Management ved Norges Idrettshøgskole.

Det er bare å merke seg ansiktet med en gang, for Amanda kommer du til å bli godt kjent med i løpet av årets sesong. 24-åringen er ansatt for å være med og utvikle våre arrangementer i Toppserien. Selv har hun drevet med toppidrett i roing i mange år. Med hennes vinnermentalitet og en erfaring fra et annet idrettsmiljø, kommer hun inn hos oss med nye øyne og stor motivasjon.

«Jeg har drevet med roing i mange år, men har nylig sluttet, og er klar for å finne nye mål med hverdagen, blant annet gjennom denne stillingen. Jeg elsker nye utfordringer, og er motivert til å få flere mennesker til å ville bidra under kampene fordi det er sosialt og gøy, samt gjøre tiltak for at Lyn sine kamper skal bli ekstra publikumsvennlig. Jeg gleder meg masse til sesongstart, og håper at mine erfaringer fra en annen type idrett kan gjøre at jeg ser ting litt utenfra, og at jeg finner gode løsninger på hva som kan bidra til løfte Lyn sine arrangementer til nye høyder.» sier Helseth til lyndamer.no.

Billettsalget til årets første hjemmekamp er åpnet

Har du lyst til å bidra på våre hjemmekamper denne sesongen?
Amanda har så vidt rukket å starte opp i stillingen, men er allerede godt i gang og er nå på utkikk etter frivillige som ønsker å bidra rundt våre hjemmekamper denne sesongen. Det skal både være sosialt og gøy når man bidrar rundt våre arrangement, og målet er at vi blir en sosial og hyggelig gruppe. Har du lyst til å bli med i kampdag-teamet til Amanda – sett deg opp her.

Her er noen funfacts om vår nyverving:
– Har 10 NM gull utendørs, 4 NM gull innendørs, vunnet nordisk mesterskap som junior og har en 3. plass i nordisk som senior. Har også en 8. plass fra U23 EM.
– Vant 71 grader nord i 2019.
– Har jobbet som medieansvarlig under VM i roing 2022.
– Har jobbet som friidrettstrener i Koll i 2 år.

Vi ønsker Amanda velkommen til oss og gleder oss til at dere også får bli bedre kjent med henne.