BILLETTSALGET TIL SERIEÅPNINGEN ER ÅPENT

 

Det er kun to uker igjen til seriestart når de regjerende serie- og cupmesterne Brann kommer på besøk lørdag 25. mars.

Vårsesongen på Grorud Arctic Match
Vi gleder oss vanvittig til seriestart og ny sesong i Toppserien. Hvorfor ikke starte med fjorårets beste lag i første kamp?
Som tidligere meldt så vet vi ikke når underlaget på OBOS Arena Kringsjå blir fikset på, og har derfor fått flyttet alle hjemmekampene før sommeren til Grorud Arctic Match.

Støtt klubben ved å kjøpe sesongkort – få gratis kaffe på kjøpet

Det er samme bane som vi startet og avsluttet sesongen på i fjor, så selvom kampen ikke gir en genuin hjemmebanefølese, så er den heller ikke helt ukjent for oss. Vi er veldig takknemlige for at Grorud gjør så godt de kan for å tilrettelegge best mulig for oss og vi skal gjøre så godt vi kan for å lage best mulig arrangement også på Grorud.

Grorud fortsetter å utvikle arenaen sin og skal etter planen ha klart en helt ny tribunedel med tak bak det ene målet til påske. Mot Brann i serieåpningen er ikke denne klar enda, men hovedtribunen har mer enn nok av plass.

Billetter i salg nå
Vi har i dag åpnet billettsalget til seriepremieren og billetter kjøpes som vanlig på TicketCo.
Årets billettpriser er 130 for voksne, 50 for barn og 65 for studenter/honnør.

Billetter til serieåpningen kjøper du her.

Å komme seg til Grorud er enkelt om det er med t-bane, buss eller bil. T-bane og buss stopper på Grorud hvor det er ca. fem minutter å gå. For de som kjører bil, så er det bare å følge Rv. 4 mot Gjøvik fra Sinsenkrysset, før man tar av til Grorud. Banen ligger rett frem i krysset med parkeringsplasser.

Vi håper å se deg på serieåpningen! Kjøp billett i dag.