– Vi responderer bra

Lyn-trener Joakim Dragsten kunne ta med seg mye positivt hjem fra Oslo øst lørdag ettermiddag, men skulle selvfølgelig gjerne hatt med seg tre poeng.

– Det var en spennende kamp hvor begge lag skapte bra med sjanser. Vi prøvde å spille med høy intensitet i forsvarsspillet og blir dessverre litt for hardt straffet av enkle feil som gir Kolbotn overganger de er gode på, sier Dragsten til Lyndamer.no og fortsetter.

– Vi var veldig gode spesielt utover i første omgang og det er synd vi ikke omsetter enda flere av sjansene i denne perioden til mål. Kolbotn tar litt over i banespillet etter pause, men vi står godt i mot og scorer 2-1. Veldig synd at vi ikke står i mot siste 20 minuttene av kampen.

Etter et tungt tap forrige uke, var mange spente på hvordan laget skulle respondere. Det synes Dragsten Lyn-laget gjorde bra.

– Vi responderer bra etter et nederlag forrige kamp, og det leveres mye bra angrepsspill mot Kolbotn. Nå skal vi bygge videre på dette utover sesongen!

Les referat og se sammendrag fra kampen her.

Nå venter allerede en midtukekamp mot Arna-Bjørnar på onsdag og laget ønsker å ta en ny hjemmeseier.

– Vi må først og fremst nullstille og forberede oss godt inn mot en ny kamp. Vi ønsker veldig å ta en ny trepoenger på hjemmebane, med bra angrepsspill og høy intensitet i forsvarsspill, avslutter Dragsten.

Lyn - Arna-Bjørnar spiller onsdag klokken 18.00 på Kringsjå og billetter kan kjøpes her.