– Å se ballen gå inn var en helt fantastisk følelse

Jenny Røsholm Olsen åpnet målkontoen mot Brann og gleder seg allerede til fredagens kamp mot LSK Kvinner hjemme på Kringsjå.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lørdag leverte Lyn årsbeste i førsteomgang og tok ledelsen på Stemmemyren. Brann borte er en av de tøffeste kampene i året og derfor var det ekstra godt å se at hele Lyn-laget jobbet for hverandre og ga absolutt alt. Denne gangen holdt det dessverre ikke til poeng, men vi var allikevel ikke langt unna.

Jenny Røsholm Olsen scoret vårt mål i kampen, som er hennes 48. mål for klubben. Nå er hun i gang for sesongen og målkontoen er åpnet.

– Å se ballen gå inn var en helt fantastisk følelse, hvert fall siden kampen føltes litt kaotisk og at vi sleit litt med å skape de store sjansene, sier målscoreren til lyndamer.no.

Hun var imponert over laget som jobbet knallhardt for poengene.

– Lørdagens kamp var veldig tøff hvor vi virkelig måtte jobbe hardt hele veien. Jeg synes hele laget jobbet godt, noe som også bidro til at kampen ble jevn. Vi kunne fort kommet ut av denne kampen med poeng, fortsetter toppscoreren.

Førstkommende fredag venter LSK Kvinner hjemme på Kringsjå og Røsholm Olsen og Co. ønsker å bygge videre på fra helgens kamp og få med seg et godt resultat.

– Ja absolutt! Det blir bra å kunne bruke kampen til å se på hva som må bedres og hva som kan bygges videre på inn mot en tøff kamp mot LSK Kvinner på fredag.

Billetter til kampen kjøper du på TicketCo.

Det er duket for en fantastisk Lyn-helg med Lyn - LSK Kvinner fredag kveld, og Norges største byderby på et fullsatt Ullevaal Stadion lørdag for gutta. Vi gleder oss til kampene og håper å se deg begge steder!