Sesongstart utviklingsavdelingen

Rekrutt- og J17-laget hadde en god treningsleir i Malaga. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 25. apr 2022 Skrevet av: Jørgen Reikerås

 

Vi går mot slutten av April og det gjenstår kun seriestart for Rekruttlaget i 2.div. Vi har lagt bak oss en innholdsrik vinter med gode treningsuker, kamper, treningsleir og så smått kommet i gang i noen av seriene.

Etter to år uten reise til utlandet fikk vi endelig muligheten til å dra på treningsleir i år. Destinasjonen var Malaga, hvor J17- og Rekrutt-laget dro sammen. I alt var vi 41 spillere, noen av de gjestespillere, og 5 trenere. Det ble 4 fine dager med gode økter, fint vær og mye sosialt. Etterlengtet etter to år med treningsleir på Kringsjå. I tillegg reise J15 til Gøteborg og Future Cup, en eliteturnering for spillere født 2007 og yngre. Her fikk vi med oss en finfin 5.plass og en fin referanse, spesielt i kampen mot Hammarby.

J17 har såvidt kommet i gang med sesongen og spilt to seriekamper, begge resultert i seier mot henholdsvis Bjerke og Lillehammer. Det går dermed mot en fin sesong for jentene våre.

J15 har spilt tre kamper, som har resultert i to seiere og ett tap.

I tillegg har vi deltatt i NM16, hvor vi etter en intern kvalifisering i Oslo først, møtte Bjerke i 1.mellomrunde og gikk videre derfra. Vi venter derfor spent på neste  mellomrunde som spilles medio mai.

Rekrutt-jentene har hatt en fin oppkjøring, og i kveld venter Hønefoss 2 borte i første serierunde. Fra neste år går vi over i en nasjonal 2.divisjon, så i år skal det kuttes fra 80 til 28 lag i 2.div. Vi har dermed som mål å være med der, og det krever at vi kommer topp 4 i vår avdeling.

Vi ser dermed frem til en artig sesong, og om ikke lenge kommer vi med en veldig kul annonsering for sommeren, da vi har fått en invitasjon vi gleder oss veldig til å dele med dere.

Første hjemmekamp i 2.div er mot Høybråten/Stovner mandag 2.05 klokken 20.00 og håper så mange som mulig tar turen!