Sesongen for utviklingsavdelingen i Lyn

Sist oppdatert: 29. okt 2021 Skrevet av: Jørgen Reikerås

 

Vi er nå i slutten av oktober og sesongen er nesten ferdig for Lyn sine rekrutt-jenter. Etter en nervepirrende serieavslutning i 2.divisjon kom LSK 2 seg akkurat foran på tabellen og det ble dermed med en 2.plass i seriespillet. En veldig god prestasjon og med flere spillere født i 2002-2006 har det vært en fin opplevelse for de unge jentene. Det vitner også om at det gror godt i Lyn. 

Vi har også kommet svært langt i årets Norgesmesterskap for J19, hvor vi i morgen møter Klepp til semifinale hjemme på kringsjå 15.15. Kampen streames på direktesport, men vi håper så mange som mulig tar turen for å støtte jentene til en mulig finale. Det begynner å bli noen år siden vi sist vant NM19, så nå er det på tide å ta trofeet hjem igjen! Laget består av en fin miks av spillere fra A-troppen og rekruttlaget, mens flesteparten av spillerne er født i 2004 og 2005. Noe som vitner om en ung gruppe!

Vi har derfor mye igjen å spille for fortsatt, samtidig som vi også ligger godt an i årets J17 Regional. Det er ikke en arena hvor resultat eller plassering er viktig for oss, men heller at det gir verdifull spilletid og en fin referanse for de som er på J17 Elite. Men igjen sier det noe om nivået på jentene i utviklingsavdelingen når vi presterer såpass godt på så mange fronter. 

J15 gruppen har slitt mer denne sesongen, men der er hovedproblemet å avgjøre kamper. Spillemessig har vi vært på høyde med og bedre enn de fleste, men resultatet har ikke spilt helt på lag. Likevel er det veldig mye positivt å bygge videre på inn mot 2022. 

Vi håper dermed at så mange som mulig kommer på morgendagens semifinale, og at vi med det forlenger sesongen til rekrutt noen uker til!