Meget vellykket landslagssamling!

Sist oppdatert: 25. okt 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

Det ble en flott uke for spillerne på J15- og 16-landslaget med to kamper, gode treninger og godt sosialt opplegg.

Det skulle denne uken blitt spilt kamper mot andre lag på samme alder i Europa, men på grunn av Covid-19 og smitterisikoen ble det heller spilt internkamper denne gangen.

På J15-landslaget var Ingeborg Stenvold, Kamilla Melgård og Leonie Hesla Riis med, men i tillegg ble keeper Ingeborg Briskodden tatt ut til å spille kamp på lørdagen.

På J16-landslaget var Julie Aune Jorde og Maria Fink med, men Ellen Sulebak ble hentet inn til å delta på en økt og en kamp. Jentene har fått en fin uke med en ikke ukjent trener, nemlig Elise Brotangen (tidl. Richardsen) som har vært både trener i Lyn og kaptein for Lyns damelag.

Dette gjør at vi totalt har hele syv jenter som har utmerket seg og jobbet hardt nok til å få lov til å være med på det høyeste nivået for sin alder, noe vi i Lyn må si er meget fortjent etter innsatsen disse spillerne har lagt ned. Det er veldig mange spillere i klubben som ikke kom med, men likevel jobber veldig hardt for å utvikle seg. De spillerne som har blitt tatt ut denne gangen er i aller høyeste grad produkter av at alle treninger og kamper gjennomføres med høyest mulige kvalitet.

Her kan du lese mer og se intervju med Lyn-spiller Kamilla Melgård

Gratulerer med strålende arbeid så langt og takk til Årvoll, Heming, Høvik, Røa, Koll, Stabæk, Korsvoll og Abildsø for den jobben som er lagt ned!