Kvartfinaletap for J16 mot Stabæk

Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 08. sep 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

En sen høstkveld på Kringsjå og Oslo-derby mot Stabæk under flomlys. Alt lå med andre ord til rette for en real thriller i årets kvartfinale i NM J16. Thriller skulle det også bli.

Førsteomgangen er jevn med sjanser begge veier og etter at Stabæk først scorer 1-0 kommer vi tilbake og utligner ved Emilie Sofie Ludvigsen. 1-1 resultatet står seg til pause.

Andreomgangen starter som den første, tett og jevn, men rollene er snudd og denne gangen tar vi ledelsen 2-1, og for en scoring det var. Vi får frispark fra rundt 35 meter, Emilie Sofie stiller seg opp og dunker den like greit klink inn i lengste kryss. Årets scoring på Kringsjå? Drømmetreff var det uansett. Gleden er dog kortvarig og Stabæk utligner umiddelbart til 2-2, og tar ledelsen 3-2 åtte minutter før slutt. Vi gir oss derimot ikke og på overtid utligner vi til 3-3, igjen ved Emilie Sofie på frispark.

Det blir dermed 2×5 ekstraomganger. Første omgang er ikke mye å snakke om, og det er få sjanser til begge lag. Det ser også slik ut i andre ekstraomgang, men etter to minutter scorer Stabæk da vi ikke får klarert ballen etter et innlegg. Omgangene er så korte, og vi må kaste frem spillere i forsøket på å score. Det vil seg ikke helt, og på overtid kommer Stabæk 2v1 og setter inn 3-5, noe som fort kan skje i forsøket på en utligning.

Alt i alt er det en jevn kamp, og i ekstraomganger er det mye tilfeldigheter som kan skje, denne gangen gikk tilfeldighetene i favør Stabæk. Uansett er det en tett og god kamp fra begge lag, og vi tar med oss verdifull erfaring videre.

Vi takker dommerene for en god kamp og ønsker Stabæk lykke til videre.