VINNERE AV SLUTTSPILLET 2022

 

Årets sesong har vært et eventyr. Det har vært mye oppmerksomhet rundt sluttspillet og hvordan årets sesong har endt opp med å bli, men vi har behold fokus hele veien. I grunnspillet var vi svært nære å snike oss inn på topp fire, men når man ser hvordan Stabæk har tapt alt, sluppet inn 20 og scoret to mål på de seks kampene i Topp 4-sluttspillet, så er vi enda mer glade for å kunne avslutte sesongen på måten vi gjør.

Med fire seire og tre uavgjorte i sluttspillet, så kan vi i dag feire oss selv som vinnere av sluttspillet. Vi gikk gjennom ubeseiret sluttspillet ubeseiret og tar med oss en rekordgod sluttplassering. Etter 18 kamper endte vi på 6. plass i 2020, det samme gjorde vi år i grunnspillet, men etter sluttspillet vil vi bli stående med en velfortjent 5. plass.

Uavgjort mot TIL 2020
Sesongens siste kamp ble i dag spilt «hjemme» på Grorud mot TIL 2020. Et Tromsø-lag som kjempet om et etterlengtet opprykk. De har vært enorme i årets 1. divisjon og tok like så godt med seg årets spiller, årets unge spiller og årets trener. Prisene ble delt ut før kamp i dag og det er veldig fortjent.

Dessverre holdt det ikke i sluttspillet. Etter dagens 1-1 resultat klarte ikke TIL 2020 å komme seg over streken, da Avaldsnes snudde sin kamp mot Røa på overtid. Vi skulle veldig gjerne fått besøk og tatt en tur til Tromsø også neste år, men slik ble det ikke. Uavgjort i Oslo var ikke nok.

Det var aldri noen stor kamp vi fikk se i dag, men Lyn tok ledelsen ved Kamilla Melgård etter 21 minutter. Like etter pause utlignet TIL 2020, som også ble dagens siste mål. Hjemmelaget hadde flere gode muligheter til å avgjøre kampen på, men en god TIL-keeper holdt gjestene inne i kampen.

Lyn på topp
For vår del holdt det med poeng, da vi fikk hjelp fra tidligere Lyn-trener, Tresor Egholm, og Kolbotn som avsluttet sesongen med 3-1 seier over Arna-Bjørnar. I kveld tenker vi ikke på prestasjoner eller kvalitet, men feirer en sterk sluttspill seier og en meget sterk sesong. Vi har hatt våre utfordringer, men fokuset har alltid vært å tenke på det vi selv kan gjøre noe med. Det har vi virkelig klart!

Vi ønsker å takke alle supportere, samarbeidspartnere og som har fulgt oss denne sesongen. Ikke minst vil vi si tusen takk til alle frivillige som har hjulpet oss på arrangementer denne sesongen. Tusen takk! I dag avsluttet vi dagen med en fantastisk Rosa sløyfe-arrangement.

Til slutt sender vi masse god bedring-ønsker til TIL 2020 sin Edit Machlik, som måtte fraktes til legevakten etter å ha fått en kraftig smell.

Se flere bilder fra kampen, samt høydepunkter under:

Foto: BIllyBonkers