– Valget om å forlate Lyn var på ingen måte enkelt

Godø forlater Lyn

Emma Stølen Godø forlater Lyn fra nyttår. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 22. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Emma Stølen Godø spilte i går sin 50. kamp for Lyn Fotball Damer, da plassen i Toppserien ble sikret.

Vel vitende om at det var hennes siste kamp i Lyn-drakten, leverte hun som vanlig en solid kamp. For fra nyttår tar Godø følge med Laura Gashi til Lillestrøm og blir LSK Kvinner-spiller.

Midsund-jenta kom til Lyn sommeren 2019 fra Molde og har utviklet seg godt i løpet av sine to og et halvt år i klubben. At hun i år har blitt tatt ut på U23-landslaget sier sitt. Hun har de siste to sesongene leverte jevnt godt og utviklet seg til å bli en viktig spiller i Lyn-laget, både på og utenfor banen. Det er ingen tvil om at Emma vil bli savnet på Kringsjå.

For hovedpersonen selv var det viktig at sesongen ble avsluttet med å beholde plassen og synes det er vemodig å forlate lagvenninnene:

«Valget om å forlate Lyn var på ingen måte enkelt. Dette er en herlig gjeng som jeg har elsket å spille fotball med siden dag 1. Jeg kom som en 2. divisjonsspiller og drar som en mye bedre fotballspiller. Å dra til LSK Kvinner føler jeg for min del er det neste riktige steget, og noe jeg gleder meg til. Jeg er evig takknemlig for 2,5 fantastiske år, og kommer for alltid til å heie på Lyn-jentene.» sier Emma til Lyndamer.no.

Godø har scoret 8 mål på sine 50 kamper i Lyn-drakten for denne gang, men vi håper at det kan bli flere mål og kamper i fremtiden.

Vi takker for et godt samarbeid og ønsker Emma masse lykke til videre og på gjensyn!