Tusen takk for nå, Emilie

Emilie Bølviken til Stabæk

Emilie Bølviken takker for seg etter 7 år i klubben. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 23. jan 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Syv år og 70 a-lagskamper har det blitt for Emilie Bølviken i Lyn. Sammen har det blitt mange gode minner. Hun har vært inne i sitt siste kontraktsår og samtaler om forlengelse har pågått lenge, men vi ble ikke helt enige. Nå går turen videre til Stabæk for Emilie.

Rødberg-jenta kom til Lyn i 2016 fra Geilo/Uvdal og fikk sin a-lagsdebut allerede som 16-åring i 2017. Det var NM-kamp mot Eik Tønsberg som endte med 3-0 seier, der hun fikk en drøy halvtime. I 2019 og 2020 spilte hun seg til fast plass på laget, men i 2021 mistet hun nesten hele sesongen med skade. I fjor var hun tilbake og fikk godt med spilletid og tok også over kapteinsbindet da Kirvil Odden ble solgt i sommervinduet.

En preget Bølviken tok i dag farvel med sine lagvenninner før dagens trening. Hun har mye på hjerte og har skrevet et «farvel brev» som vi deler i sin helhet.

«Å fatte seg i korthet når jeg skal takke Lyn er vanskelig. Jeg har mye på hjertet, fordi klubben har vært en så stor del av livet mitt de siste sju åra. Lyn tok meg imot med åpne armer som bortkommen numedøl da jeg var 16. Her har jeg hele tida fått prøve, feile, lære og vokse. Nå er jeg 22 og kan ta trikken riktig vei, men klubben betyr fortsatt like mye for meg.

Dyktige trenere over hele fjøla og genuine mennesker med et hjerte som banker for utvikling og fellesskap. Det har vært givende å være en del av. Jeg kommer til å savne vår kjære Ali som i detalj belærer meg og andre om hvordan helgas kamp burde vært løst taktisk, før han fortsetter med dagens rengjøring av klubbhuset. Jeg kommer til å savne Nils som evner å kjefte ut enhver av oss på en kjærlig måte. Mest av alt kommer jeg nok til å savne den fine gruppa som utgjør klubbens damelag. De fortjener all framgang i verden! Jeg er med andre ord veldig takknemlig for dyrekjøpte minner og fine år.

Tusen takk til alle i og rundt klubben som har bidratt til det. Nå var tida moden for å søke et nytt miljø og utforske den utviklinga som kan finnes for meg også utenfor Kringsjå. Inntil vi ses igjen vil jeg ønske administrasjonen, trenerteamet, styret og supportere alt godt og lykke til fremover.

Hilsen deres Bølla!»

Vi takker for syv fantastiske år sammen og ønsker deg lykke til i ny klubb. Vi sees på motsatt banehalvdel i serien. Tusen takk for nå, Bølla!