Tunes vender hjem

Sofie Tunes er klar for comeback i Lyn-drakten og har signert kontrakt ut året.

Hun har allerede 110 kamper i Lyn og er nummer seks på listen med flest Lyn-kamper. Nå har vi gleden av å ønske Sofie Tunes hjertelig velkommen hjem igjen til Oslo vest og Lyn.

Seriestart på lørdag - kjøp sesongkort her

De siste to sesongene har hun spilt for TIL 2020, men flyttet i høst tilbake til Oslo for ny jobb. I hele høst trente hun med oss, samtidig som hun pendlet til og fra Tromsø for å spille kamper. Kontrakten gikk ut ved nyttår og har fokusert på jobb siden det.

Nå er hun klar for comeback hos i Lyn-drakten og har signert en kontrakt ut sesongen. 27-åringen er glad for å være tilbake i klubben og gleder seg til å komme i gang.

– Det er veldig fint å være tilbake. Jeg så for meg et comeback da jeg dro fra Lyn for to år siden, så det er gøy at det gikk i boks, sier en fornøyd Tunes til lyndamer.no.

Siden sist har hun blitt to år eldre og fått enda mer erfaring som hun ønsker å ta med inn i den unge Lyn-stallen.

– Jeg ønsker å bidra til at Lyn tar nye steg med min rutine og offensive tankegang, sier klubbens nysignering.

Gikk du glipp av hennes fantastiske scoring for TIL 2020 i fjor?

Rykket opp på Åsane Arena
Tunes er opprinnelig fra Bergen og startet karrieren i Arna-Bjørnar, men sommeren 2015 flyttet hun til hovedstaden og ble en del av Lyn, etter å ha spilt vårsesongen i Åsane. A-lagsdebuten kom i oktober samme år, da hun ble byttet inn 20 minutter før slutt mot Fart.

I 2017 var hun med å rykke opp til Toppserien, og det var nettopp mot lørdagens motstander, Åsane, på samme bane, at opprykket ble et faktum høsten 2017.

Over årene i klubben har bergenseren blitt en liten favoritt blant Lyn-supportere og spilt seg inn i historiebøkene med sine 110 kamper. Nå gleder vi oss over gjenforeningen!

Sofie hadde draktnummer 22 sist hun var her og fortsatte med det i TIL 2020, men siden nummeret er opptatt i dag, så blir den offensive spilleren å se med draktnummer 9 på ryggen i år!

Velkommen hjem, Sofie!