Trio med videre i 2023

Sandra Rød Ask, Emilie Raaum Closs og Selma Hernes er alle klare for nytt år i Lyn. Foto: Lyn Damer og Kladd.no / Lars Opstad

Sist oppdatert: 11. jan 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

I formiddag var vi tilbake på feltet for første gang i år. I Manglerudhallen ble det lagt ned en god økt. Bortsett fra noen forfall var det en tent gjeng som møtte opp. Etter trening gikk turen tilbake til Kringsjå for lunsj, informasjon om oppkjøringen og sesongen og til slutt styrketrening på Norges Idrettshøgskole.

I tillegg til å være tilbake igjen, så har vi den store gleden av å kunne presentere tre re-signeringer. Emilie Raaum Closs, Selma Hernes og Sandra Rød Ask skrev i dag under på kontrakt for 2023-sesongen.

Emilie Raaum Closs har vært i klubben siden 2017 og har tatt store steg de siste årene. I fjor var hun involvert i mange mål og fant virkelig målformen. Syv mål ble det for vår nummer 7, kun to mål bak toppscorerer Anna Nerland Aahjem. I fjor spilte Emilie også seg inn i 100-kampersklubben. I 2023 blir det flere, og det er vi veldig glade for.

Selma Hernes er også klar for et nytt år i Lyn-drakten og etter et solid år for midtbanegeneralen i fjor, er det bare å glede seg til mer fra 22-åringen. Selma kom fra Skeid i 2016 og fikk sin debut for a-laget i 2017. I serieåpningen 2019 kom debuten i Toppserien hjemme mot Fart, et år som ble gjennombruddet for den gode midtbanespilleren. Vi gleder oss over å ha Selma med videre.

Sandra Rød Ask kom til Lyn fra Molde sommeren 2021 og fikk a-lagsdebuten i NM-kampen mot Ull-Kisa våren 2022. Etter salget av Kirvil Odden til Italia i sommer, tok Sandra opp hansken og leverte en god høstsesong som førstekeeper. Nå er vi svært glade for at hun har signert ny kontrakt med klubben og er med videre i 2023. I fjor ble det ni a-lagskamper for keeperen.

Vi gratulerer alle tre med ny kontrakt!