Treningskamp i Marbella

Møter Avaldsnes

Det har vært god stemning hele turen og man ser godt at laget trives på treningsleir. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 06. mar 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Det har vært noen flotte dager hittil i Marbella. Spillerne stortrives på gresset her nede med temperaturer rundt 17-20 grader. Stort sett har det vært to økter daglig, en med fotball og en med styrke. I går var det en rolig dag på programmet for å passe på belastningen, men flere benyttet anledningen til en rolleøkt på formiddagen.

I morgen, tirsdag, er det klart for vår treningskamp her nede i Spania. Vi møter Avaldsnes klokken 14.00 og kampen vises både på Tv2 Play og direktesport.

Avaldsnes har spilt fire treningskamper så langt og står med 2-1-1:

Klepp – Avaldsnes 2-2
Åsane – Avaldsnes 2-0
Avaldsnes – Viking 2-0
Avaldsnes
– Fylingsdalen 3-0

For vår del er det noen spillere som fortsatt er utilgjengelige. Emilie Raaum Closs og Jenny Gjerde Sætre har som planlagt dratt hjem til Norge på grunn av skole/jobb og mister derfor kampen. I tillegg er ikke Monica Nedgård Isaksen, Jenny Røsholm Olsen, Ida Habbestad og Una Søyland klare for spill enda. Selma Olderheim og Anna Lervik er begge hjemme i Norge med skader.

Trine Skjelstad Jensen trener som kjent med oss for tiden og er med på treningsleiren. Det er derfor muligheter for at man får se henne tilbake i kamp i Lyn-drakten i morgendagens kamp.

Vi gleder oss til å teste oss igjen mot toppseriemotstand og det blir en fin anledningen til å se hvordan vi ligger an 3 uker før seriestart. Kampen spilles på La Quinta klokken 14.00.