Treningskamp mot Grand Bodø

Landslagspausen benyttes til å spille treningskamp

Christina Osnes-Ringen og Lyn er klare for treningskamp igjen. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 17. sep 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Grunnet NM-runde forrige helg og landslagspause denne helgen, har det blitt en lang spillepause. Mens de resterende lagene i cupen spilte om semifinaleplass, så fikk våre spillere en velfortjent frihelg. På mandag var de tilbake i trening med fulle batterier og fornyet energi. Det kommer godt med i serieinnspurten.

For serieinnspurten starter lørdag 25. september når vi møter Stabæk borte på Nadderud. Vi håper at flest mulig Lyn-supportere tar turen for å støtte oss og farger Nadderud i rødt og hvitt. Du kan kjøpe billetter til bortefeltet allerede nå, det gjør du her.

Men før det skal vi møte Grand Bodø til treningskamp førstkommende lørdag. Det betyr at det kan bli gjensyn med tidligere Lyn-spiller Trine Skjelstad Jensen. Kampen spilles på Kringsjå kunstgress (OBS! Endret fra NIH) med kampstart kl. 12.45. Vi har noen spillere på landslagssamling, men dette blir en fin mulighet for å få kamptrening for resten. Det har vært gode økter denne uken og kampen om plassene er tøff.

Ønsker du mer Lyn-fotball denne helgen, så spiller rekruttlaget mot Ottestad på Kringsjå søndag klokken 16.00. Lyn 2 har gjort det bra i de første kampene og ligger på delt 2. plass, sammen med Frigg, rett bak LSK 2 i 2. divisjon. Så langt har det vært en fin blanding mellom unge og lovende rekrutter og spillere fra a-laget.