TRE VELFORTJENTE POENG MOT KOLBOTN

Vanligvis er kampene mot Kolbotn tette og jevne, men i dag var det liten tvil om hvem som ønsket å vinne mest. Aldri før har kampene mellom lagene endt med flere enn to mål. I dag skjedde det når Kolbotn ble sendt slukøret hjem med 3-1 i bagasjen.

Tross dramatikk før kampstart, der kampen var truet av å bli avlyst grunnet noen skjøter som hadde løsnet, så beholdt Lyn-damene riktig fokus. Men Kolbotn startet kampen best. Etter tolv minutter fikk Julie Klæboe stå alt for alene og banke ballen opp i nettaket bak Sandra Rød Ask i Lyn-målet.

Men Anna Nerland Aahjem og Lyn hadde andre planer. For seks minutter senere slo Julie Jorde en flott ball i bakrom til lynkjappe Aahjem, og selv med press i ryggen, så gjorde ikke vår toppscorer noen feil og satte inn utligningen. Etter målet var Lyn også beste laget på banen og skapte et par gode muligheter, men lagene gikk til pause med 1-1.

Etter hvilen startet det litt frem og tilbake, men det var en tidligere Kolbotn-spiller som skulle stjele showet. Cornelia Fladberg slo inn i feltet, men ballen ble headet unna fra gjestene. I returrommet ventet Kristin Holmen, la ballen til rette og sendte i vei et skudd og sendte hjemmelaget i føringen. Kampen var snudd og Lyn var ordentlig godt i gang.

Snaut ti minutter senere kom Jenny Røsholm Olsen seg fri på høyrekanten og fikk lagt inn godt til Emilie Raaum Closs som headet inn 3-1. Kolbotn klarte aldri å slå tilbake og Lyn kunne til slutt juble for tre poeng på OBOS Arena Kringsjå.

Tross mange ute med skader, så er det veldig godt å se at de som kommer inn griper sjansen og virkelig tar den. Å komme tilbake i denne kampen er sterkt. Allerede til lørdag er det ny hjemmekamp, da kommer John Arne Riise og hans Avaldsnes til OBOS Arena Kringsjå.