Toppklubbstandard 2022

Arkivfoto: Lyn Fotball

Sist oppdatert: 09. des 2022 Skrevet av: Jørgen Reikerås

 

For tredje året på rad skulle vi gjennomgå en evalueringsprosess av klubben kalt Toppklubbstandard. Dette er et kriteriesett som skal dykke inn i rundt 250 ulike punkter som skal struktureres og dokumenteres, blant annet treningsprosessen og støtteapparat både i A- og ungdomsavdeling.

Og for tredje året på rad er vi kategorisert til nivå 3, sammen med 5 andre klubber. 2 klubber klarte nivå 3,5 og 2 klubber klarte nivå 4. Som vil si at de norske toppklubbene ligger relativt likt her. Dette er veldig positivt for kvinnefotballen og profesjonaliseringen i Norge, samtidig som vi nå skal se videre!

For oss har året i år handlet om å gjøre oss klare for å eventuelt ta steget til nivå 4. Fremover er det stort sett økonomiske investeringer som skal til for å ta det neste nivået, mens resten av rammeverket begynner å komme på plass.

Vi takker NFF for et godt samarbeid og veldig bra oppfølging i år, også ser vi frem til å fortsette det gode arbeidet videre som den Toppklubben OG utviklingsklubben vi er.