Tomren Slemmen klar for Lyn

17-åringen Solveig Tomren Slemmen er klar for Lyn og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2026.

Vi har gleden av å ønske Solveig Tomren Slemmen velkommen til klubben. 2006-jenta kommer fra Molde FK hvor hun har spilt de siste sesongene. Der har hun fått 50 kamper på a-laget siden overgangen fra barndomsklubben Vestnes i 2021.

Solveig er en spiller Lyn har fulgt med på lenge. Hun er en svært anvendelig spiller som kan bekle begge vingbackrollene. I tillegg har hun spilt både sidestopper og indreløper, både for klubb og U-landslag.

I høst ble hun tatt ut til J19-landslaget for første gang, der hun spilte mot Sverige og Island, før hun senere ble tatt ut i troppen til EM-kvalifiseringen for samme landslag sammen med vår egen Kamilla Melgård, som nå blir lagvenninne i Lyn.

Jeg vil beskrive meg selv som en spiller med god fotballforståelse og løpskraft, og jeg er veldig glad i 1v1 situasjoner både offensivt og defensivt.

— Solveig Tomren Slemmen
For nå venter nye utfordringer for 17-åringen. Den talentfulle vingbacken gleder seg til å ta steget opp til Toppserien og utvikle seg videre i hovedstaden.

– Det føles veldig bra og riktig å signere for Lyn. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Lyn er en klubb som er veldig gode på å utvikle spillere. Det er veldig mange spillere med en fortid i Lyn, sier nysigneringen.

Solveig starter starter på VG2 hos vår samarbeidspartner WANG.

Sportsjef Rohail Awan sier dette om den nye Lyn-spilleren.

 I Solveig kommer det inn en spiller med mye energi og gode 1v1 ferdigheter både offensivt og defensivt. Hun er vant til å ta stort ansvar for egen utvikling, og viser sult hver gang hun er på banen. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til Lyn-familien, sier Awan.

Velkommen til oss, Solveig!