Tom Stenvoll ny hovedtrener

Sist oppdatert: 08. des 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

Tom Stenvoll tar over som ny hovedtrener for Lyn Damer fra 1. januar og han kommer fra jobben som trenerutvikler i Hålogaland Fotballkrets. Kontrakten varer ut 2022-sesongen.

Han har spilt i Stabæk i 14 år og vært trener i samme klubb i 2,5 år. Blant annet var han med som assistenttrener i 2011 da Stabæk tok sølv i serien og gull i cupen. Etter dette ble han ansatt som trener for G19 i Stabæk og jobbet tett sammen med NTG i et veldig profesjonelt opplegg. Sommeren 2013 flyttet han tilbake til Andøya, sitt hjemsted, hvor hans kone skulle bli banksjef. Der har han gjort veldig mye, blant annet hovedtrener for herrelaget i Andenes IL, drevet FFO, fotballskoler og holdt foredrag. De siste to årene har han vært trenerutvikler i Hålogaland Fotballkrets, der han har jobbet både mot toppmiljøene og breddemiljøene.

Tom uttaler følgende om å bli hovedtrener for Lyn: «Når dette kom som en mulighet så kjente jeg at dette var noe jeg har veldig lyst til. Prestasjonsmiljø har trigget meg så mye i mange år og det er veldig gøy å være tilbake i den manesjen nå. Jeg måtte naturligvis ta en runde med familien hjemme, men de var veldig positive» før han legger til at hans fortid i Stabæk ikke kommer til å by på noen utfordringer «jeg har sterke følelser for Stabæk etter å ha vært der i så mange år, men nå er jeg i Lyn og skal gjøre det jeg kan for å utvikle Lyn til å bli så gode som mulig, noe jeg ser veldig frem til».

Daglig leder André Melbye-Nørbech forteller om en grundig ansettelsesprosess: «Vi har hatt en veldig grundig prosess med mange gode kandidater, men vi er ekstremt glade for å kunne gå ut med nyheten om at vårt førstevalg Tom Stenvoll har valgt å signere for Lyn. Han kommer med masse erfaring fra toppfotballen og har et sterkt ønske om at Lyn skal ta det neste steget. Når vi ser hva det yngste laget i årets toppserie har oppnådd denne sesongen så er vi veldig optimistiske med tanke på de kommende sesongene med Tom Stenvoll»

Vi ønsker Tom hjertelig velkommen til klubben!