Tilbake på Grorud

Lørdag skal vi tilbake til fjorårets hjemmebane, men denne gangen er vi bare gjester når vi møter Kolbotn.

Foto: Lyn Damer / Thomas Nordeng

I halvannet år var Grorud Match vår hjemmebane og til helgen skal vi tilbake. Denne gangen er vi derimot kun invitert som gjester, da Kolbotn spiller årets hjemmekamper på Oslo øst. For det er ikke bare Oslo Kommune som sliter med å holde stadionene til topplagene i kommunen spillbare. Sofiemyr stadion er ikke godkjent og i mangel på andre godkjente anlegg i nærheten, må Kolbotn spille årets kamper på Oslo øst.

For oss passer det kanskje bra, for Sofiemyr har alltid vært en bane vi har slitt på i tette kamper mot Kolbotn. Nå spilles kampen på et anlegg vi kjenner ganske så godt og som vi både har gode og mindre gode minner fra.

Vå siste kamp på Grorud i fjor var mot Avaldsnes, der det endte med 2-0 seier etter scoringer av Kamilla Melgård og Selma Hernes. Nå skal vi prøve oss i bortegarderoben for første gang, men har ambisjoner om å ta like mange poeng som den gang.

Slik tok Bastionen over Grorud i fjor og bidro til blant annet 6-0 mot Avaldsnes. Foto: KH Media / Petter Alexandersen
Slik tok Bastionen over Grorud i fjor og bidro til blant annet 6-0 mot Avaldsnes. Foto: KH Media / Petter Alexandersen

Billetter
Det meste er det samme som da vi var på Grorud. Inngang, kiosk og toaletter er samme sted, men det er noen ting som er verdt å merke seg før kampen.

Som bortelag har vi fått OBOS-tribunen med tak bak mål. Det var der blant annet Bastionen feiret 6-0 seieren mot Avaldsnes i fjor sommer, så det bringer gode minner.

Billettprisen til Kolbotn er 100 kroner for voksne, 80 kroner for honnør/student og 50 kroner for barn (tom. 16 år). Billetter forhåndskjøpes på TicketCo.

Ankomst Grorud
Ankomst til Grorud er også det samme som da vi var der, men merk at Kolbotn tar 50 kroner for parkering.

Med kollektiv tar du linje 5 retning Oslo, eller 31-bussen til Grorud, der begge holdeplasser ligger 7 minutters gange fra banen.

Kommer du med bil, så parkerer du samme sted som sist, bak OBOS-tribunen med innkjørsel Alfred Groruds vei. Parkering koster 50 kroner og åpner 13.00.

Det er en revansje og hevnlysten gjeng som ønsker å slå hardt tilbake etter helgens tap, så bli med til Grorud og støtt Lyn-damene til seier på vår gamle hjemmebane!

Kampen er lørdag 11. mai klokken 14.00 på Grorud Match. Kjøp billett her.