TIL TRONDHEIM FOR Å FORTSETTE POENGFANGSTEN

Søndag skal verdens vakreste drakt vises frem på TV igjen når vi gjester Trondheim og Rosenborg Kvinner.

Forrige helg satt vi kjepper i hjulene på gulljagende Avaldsnes da vi spilte 1-1 på Kringsjå. Nå skal vi nok en gang møte en gullkanditat, Rosenborg Kvinner. Trønderne ligger på en 3. plass, kun fire poeng bak serielederen Vålerenga som har én kamp mer spilt.

Etter 13 serierunder har fortsatt RBK tilgode å tape en kamp. 7-6-0 er fasit så langt, noe som er meget imponerende.
Sist fikk det det tøft borte mot Kolbotn hvor seieren glapp på to minutter. For Rosenborg ledet 2-0 til det gjenstod 15 minutter, da Kolbotn scoret to raske og sørget for poengdeling på Sofiemyr. På de siste tre kampene står de med tre seiere og to uavgjort, hvor en av seierne var en sterk borteseier mot regjerende mester LSK Kvinner.

Les om rundens duell: Målscorerduellen

I Lyn-leiren er stemningen god. Med to gode resultater og ikke minst veldig gode prestasjoner bak seg, så reiser Oslo-laget til Trondheim med god tro på poeng. Mot Avaldsnes sist kunne Lyn fort ha stått igjen med alle poengene. Med to poeng ned til Røa på nedrykksplass og to på opp til både Klepp og Kolbotn på trygg grunn, så ligger det an til en thrilleravslutning.

Sist uke var også Mimmi Löfwenius Veum tilbake fra start i Lyn-drakten med mål, og sammen med toppscorer Camilla Linberg på topp skapte de flere farligheter mot et godt Avaldsnes-forsvar. Men Rosenborg har også en farlig duo i angrep. Marit Clausen og Julie Blakstad bør man begge følge ekstra godt med på. Clausen er toppscoreren i Toppserien med 9 mål så langt, mens Blakstad er rett bak med 6 mål.

Kan Lyn bli det første laget som slår RBK i år? Søndag klokken 16.00 får vi svaret. Kampen vises som nevnt på NRK1 og NRK Nett-TV.

Se sammendraget fra sommerens oppgjør her:

Bli med å tipp resultatett til kampen og vinn billetter til hjemmekampen mot Arna-Bjørnar: