Til Bergen med plan om å overraske

Jentene teller nå ned timene til kamp på søndag

Joanna Aalstad Bækkelund. Foto: BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 02. aug 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Når kampen blåses i gang på Stemmemyren kunstgress på søndag har det gått 78 dager siden forrige Toppseriekamp for Lyn.

Jentene teller nå vi ned timene til kamp på søndag. De har nå vært samlet en god stund bestående av gode treningsuker som har inkludert godt bidrag fra OJ og Vebjørns smått imponerende nettverk fra mange år i Oslos herrefotball. Hele gjengen går inn i høstsesongen med godt overskudd og en sterk lyst om å kapre mange poeng. -Førstkommende søndag starter jakten, og vi har forberedt oss godt gjennom gode treninger og en grundig analyse. Vi vet hva som kreves for å ta poengene med hjem, så nå gjenstår en kvalitetsfylt siste prepp før vi tar turen til Bergen. Deretter handler det om å gjøre ord om til handling, og forhåpentligvis drar vi hjem fra Bergen med en aldri så liten spesialbagasje, sier kaptein Joanna Aalstad Bækkelund.

Lyn sin spillerstall er den samme som den var før sommeren, men noen er ute med skader. Sofie Tunes sliter med stressreaksjon i foten, men regner med å være tilbake om et par uker. Selma Hernes har trøbbel med kneet og Hedda Foslie er ute med en menisksskade. Emilie Raaum Closs er i full trening og gleder seg til å spille med Lyn-logoen på brystet igjen.

Sandviken ligger før helgens møte på 3. plass, med like mange poeng som Klepp på 2. plass. Da Lyn og Sandviken møttes forrige sesong endte begge kampene med tap for Lyn. Kan det bli revansje på søndag?