Til Bergen for å fullføre jobben

Første kamp endte 2-1

Anna Aahjem (bildet) og Iselin Sandnes Olsen scoret i det første oppgjøret. Arkivfoto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 19. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Søndag spilles returkampen mot Åsane som avgjør hvem som spiller i Toppserien neste sesong. Den første kampen endte med 2-1 seier til Lyn, men Åsanes sene mål gjør at kampen blir mer spennende enn man skulle ønske. For i kvaliken er det bortemålsregel, som vil si at det holder for Åsane og vinne 1-0 hjemme. Åsanes håp om et historisk opprykk lever altså fortsatt og de er naturligvis fornøyde med resultatet fra bortekampen. De kom for å få med seg et godt resultat og klarte det. På hjemmebane har de vært best i 1. divisjon i år, sammen med Røa, og har tilgode å tape på Åsane Arena.

Lyn var best i Oslo og hadde soleklart mest ball, men produserte ikke det helt store på siste tredjedel. Men vi scoret to mål og drar til Bergen med 2-1 ledelse. Det er et godt utgangspunkt og reiser vestover for å fortsette det vi startet.

Hvordan se kampen?
Denne kampen ser du aller best i Bergen på Åsane Arena. Bortesupportere henvises til felt C på nordre tribune. Billetter til kampen kjøpes kan her.

Befinner du deg andre steder på søndag, så er direktesport.no din beste venn. Grunnet cup på Kringsjå får vi dessverre ikke vist kampen på klubbhuset.

Åsane – Lyn spilles søndag klokken 13.00 på Åsane Arena.