Thorhallsson mister resten av sesongen

Henny Thorhallsson måtte forlate J17-EM og nå ryker også resten av sesongen for den lovende midtbanespilleren.

Foto: Lyn Damer / Thomas Nordeng

Den unge og spennende midtbanespilleren Henny Thorhallsson kom til oss så sent som i slutten av mars, og har på de få månedene kommet seg fint inn i gruppen og i Lyn-hverdagen etter overgangen fra Kolbotn. 17-åringen har gjort sine ting godt og det sportslige apparatet har allerede sett positiv utvikling.

I utgangspunktet skulle Thorhallsson vært med å spille EM med J17-landslaget, men slik ble det dessverre ikke. Kun dager før avreise med landslaget, så måtte hun gå av trening med en skade på Kringsjå. Etter tett oppfølging fra både klubb og landslag ble hun klarert for avreise, men på samlingen viste det seg at det fremre korsbåndet hadde røket.

Nå venter en operasjon i starten av juni, før en lengre opptrening starter. Dette gjør at Henny dessverre mister resten av sesongen. Selv er hun positiv og ønsker å se fremover.

– Jeg føler at klubben har tatt godt vare på meg fra første sekund. Selv om jeg nylig har kommet hit, så føler jeg at alle støtter meg. Jeg vet dette kommer til å bli tøft, men føler også på at jeg er i trygge hender. Nå handler det om å jobbe seg gjennom dette og rette blikket fremover, sier den positive Thorhallsson til lyndamer.no.

Henny venter fortsatt på debuten i Toppserien, men har vært med i tropp som ubenyttet reserve. På rekruttlaget scoret hun to mål i generalprøven mot Røa 2, og var med på seieren til rekrutt borte mot Fana.

Hele Lyn-familien ønsker Henny masse god bedring og skal støtte henne hele veien tilbake!

Alle henvendelser rettes til adm. leder i Lyn Fotball Damer, Carl Gustav Borander:
Epost: carlgustav@lynfotball.no eller tlf. 93883643