Tap for rekruttjentene

Det ble en tøff kamp da de unge Lyn-rekruttene møtte et erfarent Stabæk 2 på Nadderud Stadion søndag kveld.

Første halvtimen var relativt jevnspilt, med lite sjanser begge veier. Gradvis begynte hjemmelaget å feste litt og litt mer tak på kampen, og det var ikke helt ufortjent at Stabæk straffer Lyn-jentene nådeløst ved både 1-0 og 2-0 før pause.

Gledelig var det at Selma Olderheim fikk sin første hele omgang med fotball etter å ha vært ute én periode. Hun gikk av til pause sammen med Selma Størmer-Antonsen og Maia Melgård, som ble erstattet av Ella Aamaas, Iselin Brualøkken og seniordebutant Kaja Lyngstad. Laget biter godt fra seg umiddelbart etter pause, og selv om det glipper bakover ved to anledninger, så kan man si seg ok fornøyd med gjennomføringen. Totalt sett ble man et nummer for små i denne kampen, men en fin referanse for flere unge Lyn-spillere.

Nå rettes blikket først til Tønsberg, der man møter Flint i NM J19 onsdag klokken 20:00, før et revansjelystent Arendal venter på Kringsjå søndag.