TAP BORTE MOT KOLBOTN

Som forventet ble det en svært tett og jevn kamp på Sofiemyr stadion. Ingen av lagene klarte å etablere noe ordentlig spill og kampen ble nærmest sjansefattig. Begge lag hadde noen halvsjanser fra distanse i hver omgang, men skuddene var ikke farlige nok.

Andreomgang fortsetter som den første helt frem til rett før slutt. Først får Kolbotn en kjempesjanse helt i sluttminuttene, men Kirvil Odden Sundsfjord finner frem det beste i seg og redder mesterlig til hjørnespark. På hjørnesparket sender Kolbotn opp sine sterkeste og kriger ballen i mål, men til store protester fra Lyn-laget. 1-0 til Kolbotn med kun få minutter igjen.

Lyn legger inn en ekstra sluttspurt og slår mye langt inn i feltet, men blir aldri farlige nok. Men rett før dommeren blåser av kampen, så kan det se ut som om Anna Aahjem blir snytt for et straffespark da hun tydelig blir holdt. Dommeren mener ikke det og Lyn går tomhendte hjem fra Oppegård.

I og med at både Klepp, Stabæk og Avaldsnes også taper, så er det uforandret i bunnen med to kamper igjen. De to kampene blir intense og spenningen lever sannsynligvis helt inn til siste serierunde. De to siste serierundene må vi dessverre vente tre uker på, på grunn av landslagspause og cupfinale. Neste kamp går hjemme på Kringsjå 7. november.