Takk for nå, Sofie

Tunes flytter til Trømsø

Her har nettopp Sofie Tunes fått blomster av styreleder Line Fiskerstrand Blekeli etter å ha rundet 100 kamper i Lyn. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 26. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Det er nå klart at Sofie Tunes skal starte et nytt kapittel i livet. Nå flytter hun til nordover til nordlyset og Tromsø for å følge drømmen om å bli metereolog. Et jobbtilbud hun ikke kunne takke nei til. I utgangspunktet hadde Sofie ett år igjen av kontrakten, men vi ønsket ikke å stå i veien for at hun kunne takke ja til jobben.

«Da Sofie fikk tilbudet om 100% jobb i Tromsø som meteorolog startet vi tidlig en dialog med henne og fortalte at vi ikke skulle stå i veien for den muligheten. Vi synes det er veldig fint at Sofie har fått et slikt tilbud, og vi ønsker derfor at hun skal få følge den muligheten, samtidig som hun skal få kombinert jobben med å spille for TIL 2020.» sier utviklingsansvarlig Jørgen Reikerås.

«Hun har vært en viktig brikke for Lyn siden hun kom hit i 2015, og alltid vært lojal til klubben. Derfor var det nå vår tid til å gi noe tilbake ved å la henne gå vederlagsfritt. Vi ønsker Sofie masse lykke til med jobben som metereolog og spill i 1.divisjon i 2022!»

Bergenseren har vært med på mye siden hun kom til klubben og rundet blant annet 100 kamper tidligere i sesongen. 110 kamper og 5 mål ble det totalt for denne gang for a-laget. Sofie har spilt nesten overalt på banen i løpet av sine seks år i klubben og har tilpasset seg hver posisjon svært godt. Nå går ferden videre til Tromsø hvor hun altså skal spille i 1. divisjon for TIL 2020 neste sesong.

Tunes utelukker ikke at hun blir å se i Lyn igjen en gang i fremtiden:

«Jeg er takknemlig for alt jeg har opplevd i Lyn over 6 år. Fra cupgull i J19 NM, til opprykk og å bli et etablert toppserielag. Jeg kommer til å savne alle de fine folkene som har gjort tiden min her uforglemmelig. Nå ser jeg frem til å ta fatt på livet som meteorolog. Også skal man ikke se bort i fra at jeg kommer tilbake til Lyn en gang i fremtiden.» sier Tunes.

Vi ønsker å takke Sofie for 6 fantastiske år og gleder oss til å følge deg videre som metereolog og som spiller i TIL 2020. Lykke til med ny jobb, ny by og ny klubb. Vi sees igjen!