Støtt Rosa Sløyfe-aksjonen

Sist oppdatert: 08. okt 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

I morgendagens kamp mot Vålerenga har vi valgt å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen sammen med våre samarbeidspartnere OBOS, RørosBanken, Coop og Hummel.

OBOS gir ut billetter gratis for å feire gjenåpningen og ønsker at man heller bruker pengene til inngangsbilletten på å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Les hvordan du henter ut gratisbilletten her.
OBOS arrangerer også Fanzone. I Fanzone blir det fartstunnel som måler hvor hardt du skyter, shootout hvor du får testet treffsikkerheten, slakk line og mye annet gøy, i tillegg skal Coop ha lykkehjul. Det blir kule giveaways og masse moro. Fanzone er åpen fra 14.00, kampstart 15. I tillegg ryktes det at Toppserie-maskoten Toppsi kommer.

Coop og Kreftforeningen har egen stand ved inngangen hvor det vil være mulig å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Det blir delt ut rosa sløyfer til alle i publikum og Brystkreftforeningen selger produkter til inntekt for Rosa Sløyfe-akjsonen.
I tillegg vil Kreftforeningen ha et stunt på banen ved kampstart for å sette fokus på kreftsaken.

RørosBanken vil også være tilstede på kampen og har allerede åpnet en løsning som gjør at du kan støtte Rosa Sløyfe med en valgfri sum. På denne siden kan du også kjøpe en signert drakt fra kampen for 1000 kroner. Se hvor mye vi har samlet inn til nå og gi et bidrag selv her.

Hummel har hjulpet oss slik at vi kan stille med rosa-drakter i morgendagens kamp. Coop Øst er med å sponser de rosa draktene som spilles med og disse vil senere bli auksjonert bort.

Se innslaget som ble sendt på Dagsrevyen i går kveld om Rosa Sløyfe-aksjonen her.

Vi ønsker velkommen til byderby i morgen klokken 15.00.