Spilleplanen for 2. divisjon er klar

Åpner hjemme mot KFUM

Spilleplanen for 2023 er klar for rekruttlaget. Karoline Krok-Eikefjord og Lyn 2 kan glede seg til mange artige kamper i år. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 06. jan 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Spilleplanen for vårt rekruttlag i 2. divisjon kom i dag ut og første kamp spilles i midten av april. Det blir flere nye bekjentskap i år når det blir mye reising nordover i landet i løpet av sesongen. Det må tas forbehold om at det kan komme endringer.

For i år er 2. divisjon spisset ned til to avdelinger som gjør at det blir mye mer reising enn tidligere. I første serierunde blir det derimot Oslo-oppgjør hjemme mot KFUM, før det blir en liten tur til Østfold for å møte Sarpsborg 08.

I runde 3 blir det et spennende møte med den nye satsningen til HamKam. For ved årsskiftet gikk Fart inn i Hamarkameratene og skal i 2023 spille i hvitt og grønt. Det er i fjerde runde første langtur kommer. Da går turen til Mo i Rana for å møte Bossmo/Ytteren.

Ellers er det verdt å merke seg hjemmekampen mot Odd i runde 9. Et Odd-lag som var svært nære opprykk i fjor, og som helt sikkert har mål om å gå opp denne sesongen.

I juni kommer den ene av våre lengste borteturer når vi reiser til Porsanger. Den andre lange turen venter i september når turen går til Bjørnevatn, helt på grensen til Russland.

Se hele terminlisten her (fotball.no)

Vi gleder oss til mange morsomme kamper i 2023!