Søyland lånes ut

Una Roaldseth Søyland i aksjon tidligere i sesongen borte mot Avaldsnes. Foto: Mikal Lindøe

Sist oppdatert: 13. sep 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Una Roaldseth Søyland lånes ut til Fart resten av sesongen. Der blir 21-åringen lagvenninne med Lyn-spiller Hedda Foslie, som allerede er på utlån i Hamar-klubben.

Fart sliter i bunnen av 1. divisjon og står kun med 5 poeng etter 12 spilte kamper. I fjor endte de også på sisteplass, men da var det ikke nedrykk. Med kun seks kamper igjen av sesongen må de begynne å ta poeng, og nå håper de at Una kan være med å snu den svake trenden. Det er seks poeng opp til trygg plass.

Tom Stenvoll sier dette om utlånet:

– Una lånes ut til Fart da vi hadde felles interesse for at Una skulle få best mulig matching ut sesongen. Hun vil fortsatt følge oss på deler av treningsuka, og på den måten vil vi fortsatt kunne følge henne godt opp. Una har vært en god spiller for oss i år, men har dessverre fått litt for lite kamptid i det siste, da vi har hard konkurranse om plassene. Dette utlånet er et tiltak for å følge opp spillerens individuelle utvikling på en best mulig måte, og Fart ytret et sterkt ønske om å låne henne ut sesongen. Dette tror vi vil bli bra for alle parter.

Una har fått åtte kamper i Toppserien i år, samt at hun startet i cupkampen mot AaFK Fortuna.

Vi ønsker Una masse lykke til i FK Fart!