SOLID HELG FOR LYN-JENTENE

Etter A-lagets seier over Avaldsnes var det opp til J17 og Rekruttene å vise til noe av det samme.

I lørdagens kamp mellom Sarpsborg 08 og Lyn J17 i Regional-serien gikk vi ut og dominerte kampen fra start til slutt. Det ble etterhvert mange gode øvingsbilder etablert angrep, og vi viser at vi har tatt steg på den fronten. Etter scoringer fra Selma Olderheim x2, Karoline Krok-Eikefjord og Amanda Robinson vinner vi fortjent 4-0.

Søndag var det rekruttene sin tur, og det var «nyopprykkede» BVH som var motstander på Kringsjå. Det ble fort tydelig at et Lyn-lag med mange spillere fra A-laget ble litt vel tøft for jentene fra Bærums verk. Første omgang starter med et massivt press fra oss og allerede etter 14 minutter leder vi 3-0 etter et hat-trick av Kamilla Melgård. Monica Isaksen følger på med 4-0 og det er resultatet inn til pausen.

I andreomgang fortsetter Monica i samme spor og scorer 5-0 målet. Dette står seg frem til det 61 minutt, hvor Tuva Henriksen med sitt første touch på ballen setter 6-0. Resten av kampen blir en scoringskonkurranse mellom Tuva og Anna Aahjem, hvor førstnevnte fullfører hattricket sitt, og Aahjem setter to baller i nettet. Sluttresultatet blir dermed 10-0, samtidig som vi til og med kan kalles ineffektive foran mål.

Igjen er det flere som får seg verdifulle minutter, også er det hyggelig at Kamilla og Tuva får sine første hattrick på seniornivå i Lyn. Måtte det bli mange flere!

Denne uken spiller vi NMJ19 mot Gneist i Bergen torsdag 17.00, hvor kampen kan følges via følgende link: https://arena.joymo.no/browse/streams/wt7Qg92RNDDUHxTyaKfc

I tillegg møter vi Kongsvinger til bortekamp søndag 12.09 klokken 14.00. Vi gleder oss til ukens to kamper!