Slik spilles Toppserien 2022

Byderby og TV-kamp allerede i 2. runde

Byderby mot Vålerenga allerede i 2. serierunde. Her fra fjorårets serieåpning borte på Intility Arena. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 14. jan 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Spilleplanen for Toppserien 2022 er klar og i første hjemmekamp inviterer vi til fotballfest på Kringsjå når byrivalene fra Oslo øst kommer på besøk. Denne kampen er også satt opp som TV-kamp.

2022 blir det første året hvor det nye seriesystemet trer i kraft, etter å ha blitt utsatt i to år på grunn av pandemien. Det betyr at det spilles et grunnspill på 18 kamper der alle lag møter hverandre to ganger som normalt, men deretter blir det sluttspill der serien deles opp i to.

I serieåpningen, som spilles 19. eller 20. mars, møter vi Arna-Bjørnar borte. Vi starter altså i samme by som vi avsluttet 2021-sesongen, i Bergen. I runde 3 spiller vi borte mot Stabæk, mens i runde 8 spiller vi vestkantoppgjør borte mot nyopprykkede Røa.

Siste serierunde i grunnspillet spilles 27. august og da møter vi Rosenborg hjemme på OBOS Arena Kringsjå.
Se hele oppsettet på Toppserien.no.

Denne sommeren arrangeres det EM i England, så det vil blir en pause i Toppserien på nesten 7 uker.

Vi starter sesongkortsalget
Spilleplanen er klar og nå starter sesongkortsalget. Årets sesongkort gjelder minst 12 kamper (avhengig av hvordan spilleplanen i sluttspillet trekkes). Sesongkort kan kjøpes her.

Ønsker du sesongkort for både dame- og herrelaget, så kan du kjøpe klubbkortet her.