Skolebesøk inn mot OBOS Superhelg og NM-kamp mot Amazon Grimstad

link til kampen i kveld

Hedda og Vilde på Kringsjå skole

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Inn mot OBOS Superhelg og byderby mot Vålerenga, og NM-kamp i kveld, har Lyn-jentene denne uken vært på skolebesøk. På mandag var jentene på Nordberg skole og før avreise til Grimstad i dag var jentene på Kringsjå skole.

Det er veldig hyggelig at vi får komme å besøke skolene i nærområdet og bli bedre kjent med ungdommene og barna. Vi ble møtt av hyggelige, entusiastiske og nysgjerrige barn og ungdommer som fikk snakke med Toppserien-spillerne våre. Barna ble glade for flyers, fotballkort av spillerne og de gleder seg til å ta turen til Intility i helgen og heie på Lyn-jentene, og til å få med seg alt det morsomme som skjer utenfor stadion.

Nå er jentene på vei til Grimstad for å spille NM-kamp mot Amazon Grimstad. Monika Nedgård Isaksen fra Lyns ungdomsavdeling er med i troppen i dag, for første gang. Vi ønsker henne og resten av jentene lykke til i kveld! Du kan se kampen på NRK Østlandet i kveld. Her er link: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-soerlandet så trykker du på «Direkte» øverst i menyen.