SKJELSTAD JENSEN VENDER HJEM

 

Vi gleder oss over å kunne ønske Trine Skjelstad Jensen velkommen tilbake til Lyn. Ekstra gledelig er det at hun er med i morgendagens kamptropp mot Brann. Re-debuten oppleves best fra tribunen. Billett kjøpes her.

«Vi er veldig fornøyde med at Trine er tilbake i Lyn. Hun har som forventet kommet bra inn i gruppa, og tilfører utvilsomt spisskompetanse og erfaring på banen, i tillegg til å bidra mye inn i gruppa.» sier hovedtrener Oddbjørn Sindland.

Trine har trent med oss et par uker allerede og var som kjent med til Marbella på treningsleir i starten av mars. I treningskampen mot Avaldsnes vant hun et straffespark for oss, før hun scoret på dødball like etter. De siste to årene har hun spilt i Grand Bodø, der hun var med å rykke opp til 1. divisjon i 2021.

Lyn – Brann, lørdag klokken 15.00. Kjøp billett her.

«Det er stas å være tilbake! Jeg har mange gode minner i Lyn-drakta, og flere skal det bli. Klubben og jentene har tatt meg godt imot, og jeg gleder meg nå til seriestart. Laget holder et høyt nivå, og det skal bli spennende å se hva vi kan få til sammen!» sier Skjelstad Jensen til lyndamer.no.

Stopperen trenger ikke særlig til introduksjon, da fleste parten husker henne godt fra sist hun var i klubben. I perioden fra debuten i august 2018 til hennes siste Lyn-kamp i desember 2020 fikk henne 52 kamper. Tre mål ble det også i perioden, der de fleste sikkert husker stupheadingen i den viktige 3-1 seieren over Røa høsten 2020.

Vi gleder oss over å ha med oss Trine i 2023. Velkommen hjem!